Modernizarea comunei Filipeștii de Pădure continuă

Daniel Dimache -

Modernizarea comunei Filipeștii de Pădure continuă
 
Săptămâna aceasta a fost inaugurat parcul de lângă Primăria Filipeștii de Pădure, un loc de relaxare care arată nemaipomenit, dedicat tuturor vârstelor. Pentru cei mici au fost create alte două locuri noi de joacă moderne în localitățile Dițești și Sat Minieri, unde copiii se pot juca în siguranță.
 
 
 
De asemenea, a fost semnat contractul de execuție pentru proiectul „Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin eficientizarea sistemului de iluminat public comuna Filipeştii de Pădure, județul Prahova”, prin care vor fi înlocuite aproximativ 1000 de lămpi din cadrul sistemului de iluminat public. Proiectul este unul cu finanțare nerambursabilă, sumele fiind obținute prin Administrația Fondului pentru Mediu.
 
 
”Totodată am depus o serie de proiecte în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” privind extinderea si reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, constituirea unui pod nou peste râul Provița, pod ce va lega localitățile Filipeștii de Pădure și Sat Minieri, cât și proiecte ce vizează construirea unei noi stații de epurare și de modernizare a drumurilor comunale prin construcția de rigole, trotuare și reabilitarea părții carosabile”, a declarat primarul comunei, Ciprian Morărescu.