Mort de beat, a căzut într-un şanţ şi a fost lăsat fără tot ce avea la el

Redactia -

Mort de beat, a căzut într-un şanţ şi a fost lăsat fără tot ce avea la el

La data de 20.05.2013, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Orașului Boldești Scăieni a fost sesizată prin S.N.U.A.U. ”112” despre faptul că pe D.N. 1 A , în com.Lipănești se află un bărbat căzut într-un șanț .

Acesta primea ingrijiri medicale de la membrii unui echipaj SMURD ajuns la fața locului, ulterior a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 68 de ani din Orașul Boldești Scăieni.

Din primele cercetări, s-a stabilit că acesta se deplasa pe lângă bicicletă, pe trotuarul paralel cu axul drumului, din direcția Lipănești către Boldești Scăieni, iar, din cauza consumului excesiv de alcool, s-a dezechilibrat și a căzut de pe un pod într-un șant de colectare a apei. Bărbatul a refuzat deplasarea la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Din verificările efectuate de către lucrătorii de poliție, s-a stabilit că acesta avea asupra sa, în momentul în care a căzut în acel șant, un telefon mobil, care i-a fost sustras de către o persoană necunoscută, în timp ce îl ajuta să se ridice din șanț.

În urma verificărilor s-a stabilit că principalul suspect al furtului este un bărbat din com.Lipănești, care a fost găsit la domiciliu, având asupra lui telefonul mobil sustras.

Suspectul a fost condus la sediul poliției, urmând a i se întocmi dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Poliției Orașului Boldești Scăieni.