Mostră de diletantism în presa tabloidă bucureşteană: Bianca dată fără Cristea la Brazi, deşi era cu el acolo!

Redactia -

Sâmbătă, 15 decembrie 2012, aflat în vacanţă de câteva zile, mijlocaşul stânga al Petrolului, Adrian Cristea (al doilea din stânga; Foto: Mirela Oprea), s-a deplasat la Brazi, aşa cum a mai făcut-o de câteva ori în toamnă, pentru a urmări un meci de baschet al echipei bunului său prieten, originar, ca şi el, din Iaşi, Cătălin Burlacu. De data aceasta, Cristea nu a mai venit singur, ci însoţitBianca_si_Ionut_Georgescu_2_mirela_oprea de iubita sa, Bianca Drăguşanu (foto, a treia de la dreapta), cei doi luând loc, la mică distanţă unul de altul, pe fotoliile de vizavi de băncile de rezerve ale formaţiilor CSU Asesoft Ploieşti şi CS Gaz Metan Mediaş.

Deşi meciul a fost televizat în direct, iar regizorul de transmisie a insistat pe „Prinţ” şi prietena lui, un site de cancan din Bucureşti, www.wowbiz.ro, a scris, la câteva ore după terminarea partidei, că Bianca ar fi venit fără Adrian Cristea, la Brazi! Asta deşi, în pauza mare, ea a aruncat mingea la coş, de la linia de „libere”, ca urmare a unui pariu cu… iubitul ei, care a asistat-o îndeaproape. Cum fosta vedetă TV a reuşit să înscrie o dată, jucătorul Petrolului a pierdut pariul pus cu ea şi a trebuit să-i facă un om de zăpadă!  Chiar o fi fost atât de greu ca jurnaliştii de la www.wowbiz.ro să se documenteze mai bine şi să nu posteze o informaţie neconformă cu realitatea? Şi câte din acestea nu or mai fi pe siteul lore!

Cu acelaşi prilej, Bianca Drăguşanu a primit cadou un tricou al galeriei Asesoftului, Blue Generation, din partea preşedintelui executiv al clubului campion al baschetului autohton, Ionuţ Georgescu (foto dreapta: Mirela Oprea), manifestându-şi pe loc bucuria pentru atenţia care i s-a acordat la Brazi. După cum se vede, PR-ul funcţionează tot mai bine în cazul acestui cuplu, care atrage ca un magnet camerele de luat vederi.