Motivul perfect pentru a purta blugi albastru deschis iarna

Daniel Dimache -

Motivul perfect pentru a purta blugi albastru deschis iarna

 

Poate fi dificil să știți ce să purtați în timpul lunilor mai reci, dar există modalități de a face ca o pereche de blugi albastru deschis să funcționeze pentru iarnă. Cu un pic de efort, puteți face cu siguranță ca blugii albastru deschis să fie potriviți pentru iarnă. Amintiți-vă doar să alegeți spălarea potrivită, asociați-i cu straturi și accesorizați-i corespunzător. Iată câteva sfaturi:

– Alegeți o culoare mai închisă: Blugii albastru deschis cu o spălare mai închisă sunt mai măgulitori și pot fi mai versatili.

– Asortați-i cu straturi: Purtarea blugilor albastru deschis cu un pulover gros sau o haină vă poate ajuta să vă țineți de cald, dar în același timp să arătați elegant.

– Adăugați accesorii: Accesoriile adecvate pentru iarnă, cum ar fi eșarfe, pălării și cizme, pot ajuta la a face ca blugii albastru deschis să arate mai adecvat sezonului.

În acest articol, vă vom arăta cum să purtați blugi albastru deschis iarna. Iată câteva dintre cele mai la modă look-uri pe care le puteți construi cu blugi albaștri.

Blugii albastru deschis pot fi purtați iarna?

Când vremea se răcește, blugii cu spălare deschisă vor funcționa fără îndoială, așa că nu-i puneți deoparte. Blugii deschiși la culoare sunt perfecți pentru a adăuga luminozitate garderobei dvs. de iarnă.

Iarna este o perioadă excelentă pentru a purta culori deschise pentru a vă arăta personalitatea, rămânând în același timp la modă. Puteți crea un look elegant și confortabil combinând denimul deschis cu tricotaje groase, supradimensionate. Dacă vă simțiți deosebit de friguroasă, mai puneți un strat de blană falsă deasupra, în aceeași culoare deschisă.

În ceea ce privește îmbrăcămintea, este esențial să găsiți ceva care să vă facă să vă simțiți bine, fiind în același timp și practic. Blugii sunt ambele lucruri, dar nu arată întotdeauna bine atunci când e frig. Pentru a vă menține partea inferioară a corpului caldă iarna, purtați dresuri lungi pe sub blugi și colanți. În ciuda greutății lor reduse, aceștia sunt totuși suficient de ușori pentru a fi purtați și nu vor fi prea voluminoși.

Când vremea se răcește toamna și iarna, este un moment bun pentru a începe să purtați culori mai închise. Purtarea denimului închis la culoare sau negru vă menține aspectul proaspăt și modern, rămânând în același timp confortabil și călduros.

Presupunând că doriți sfaturi despre cum să stilizați blugii deschiși în timpul iernii, o modalitate excelentă de a purta blugi în timpul iernii este prin asocierea lor cu un pulover gros și niște cizme până la genunchi. Această ținută este atât elegantă, cât și practică, și poate fi îmbrăcată cu ușurință în sus sau în jos, în funcție de ocazie.

Cum se potrivesc blugii cu spălare deschisă în timpul iernii? Îi puteți asorta cu un pulover la fel de deschis, crem sau alb. Un hanorac și un sacou este una dintre ținutele noastre preferate, elegantă, dar casual. Un look monocromatic este ideal, cum ar fi o ținută navy și albă, care este minunată și combinată cu o pereche de blugi și botine neutre. Purtați blugii albastru deschis cu nuanțe de albastru închis. Puteți obține un vibe edgy prin asocierea blugilor deschiși cu o jachetă de piele și câteva straturi, cum ar fi o eșarfă.

Pentru un look mai casual, încercați să asortați blugii deschiși cu o jachetă din denim și o pereche drăguță de adidași. Aceasta este o ținută excelentă pentru a face drumuri prin oraș sau pentru a merge la cumpărături. Dacă sunteți în căutarea a ceva mai elegant, încercați să asortați blugii cu o bluză neagră și niște tocuri. Aceasta este o ținută grozavă pentru o seară de întâlnire sau pentru o ieșire cu prietenii.

În timp ce purtarea blugilor albastru deschis este potrivită, alegerea unei nuanțe mai închise de albastru și nu de aceeași nuanță cu cea a blugilor poate crea un aspect mai desăvârșit. Dacă purtați blugi, cel mai bine este să purtați o geacă din denim căptușită cu fleece pentru a vă menține căldura pe timp de iarnă. Atunci când purtați straturi, puteți să vă suprapuneți o jachetă de denim ușoară pentru a vă îmbrăca elegant iarna. Un guler termic și un pulover tricotat arată foarte bine cu o jachetă din denim pentru un look în tendințe.

Pentru a combina culori neutre precum negru, navy sau gri cu blugi cu spălare deschisă, folosiți aceste culori și modele de topuri. Culorile deschise, cum ar fi albul, bejul și cafeniul, se completează foarte bine între ele. Un top relaxat, cum ar fi un tricou din bumbac, o bluză cu nasturi sau un maiou, poate fi purtat cu blugi și blugi.

Cel mai bine este să purtați iarna un blug deschis și un hanorac cu glugă și un blazer. Combinarea blugilor albastru deschis cu nuanțe de albastru închis va arăta foarte bine. Blugii dvs. trebuie să fie ușor de spălat și bine croiți.