Motociclişti din toată ţara şi-au stabilit tabăra la Vălenii de Munte

Redactia -

Motociclişti din toată ţara  şi-au stabilit tabăra la Vălenii de Munte

Motociclişti din toată ţara şi-au stabilit tabăra, timp de un week-end, pe 20 şi 21 septembrie, la Vălenii de Munte, atraşi de frumuseţea naturală a locurilor şi de spectaculozitatea traseelor on şi off-road de pe Valea Teleajenului. Zona Rizăneşti le-a oferit acel cadru pe care şi l-au dorit bikerii, iar vremea frumoasă, de asemenea, a ţinut cu ei.
Au contribuit la reuşita evenimentului, alături de organizatorii din Văleni care fac parte din grupare, autorităţile, administraţia locală, poliţia, jandarmeria ce au acordat tot sprijinul ca oaspeţii Vălenilor de Munte să se simtă bine şi să nu se confrunte cu evenimente nedorite.
Reuniţi într-un club din dragostea pentru un anumit model de motocicletă, Honda Africa Twin, circa 70 de împătimiţi se întâlnesc în diferite puncte ale României, Timişoara, Arad, Braşov, Bucureşti, formând  această veritabilă frăţie. Printre aceştia sunt medici, avocaţi, ingineri care  profită de momentele oferite de pasiunea lor comună pentru a se destinde şi a lega prietenii dincolo de distanţele fizice dintre oameni.
20140920_105352Dr. Leonard Renţea, Vălenii de Munte: E o pasiune care m-a ajutat întotdeauna. E altceva decât serviciul, decât viaţa de zi cu zi. La Vălenii de Munte suntem câţiva care am ales ca mijloc de plimbare, de călătorie, motocicleta. De 2-3 ori pe an ne întâlnim posesorii acestui tip de motociletă, un model care din 2002 nu se mai fabrică. La Timişoara, la Râşnov am fost, de asemenea am organizat în zonă, de două ori  tabăra, la Bâsca Chiojdului, iar acum am venit la Văleni. Ne ajută terenul, tot felul de poteci, drumuri forestiere; noi nu facem concursuri, ne aşteptăm, ne ajutăm, e o prietenie completă.
Cristian Stelea, Timişoara:
Prietenii noştri din Văleni se autodepăşesc de la an la an, cu organizarea. Traseele sunt foare frumoase, aveţi nişte munţi foarte frumoşi aici şi întotdeauna venim cu mare plăcere.
Edi Dumitriu, Vălenii de Munte: Încercăm să organizăm an de an cât mai bine posibil. Băieţilor le place, şi noi mergem la Timişoara, la Braşov, e o chestie foarte frumoasă.
Cristina, Bucureşti: Văleni mi se pare un oraş nemaipomenit care promovează sportul şi ieşirile în aer liber. Întâlnirile de acest tip ar trebui făcute mult mai des.