Măsuri de securitate la meciul Asesoft – Nancy

Redactia -

Măsuri de securitate la meciul Asesoft – Nancy

Miercuri , 11 februarie a.c., aproximativ 30 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab,, Ploieşti, vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de baschet dintre echipele C.S.U. Asesoft Ploieşti – Sluc Nancy, contând pentru etapa a VI-a din grupa N a Eurocup.

Partida va avea loc la Sala Sporturilor ,,Olimpia,, începând cu ora 19.30, iar accesul se va face începând cu ora 17.30.

Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare la locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Matei Basarab”  Ploieşti în cooperare cu celelalte forţe participante.

Pe această cale mulțumim anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast şi corect de care vor da dovadă şi le urează vizionare plăcută.

 

                                            

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE AL JANDARMERIEI