A revenit la Ploiești și Sory Ibrahim Diarra, începând pregătirea. Laurențiu Marinescu face antrenamente separate cu jucătorii care nu mai fac parte din lot și nu au părăsit încă orașul!

Dragos Trestioreanu -

A revenit la Ploiești și Sory Ibrahim Diarra, începând pregătirea. Laurențiu Marinescu face antrenamente separate cu jucătorii care nu mai fac parte din lot și nu au părăsit încă orașul!

O dată cu sosirea atacantului-golgheter al FC Petrolul, malianul Sory Ibrahim Diarra (foto sus și mijloc), joi, 20 ianuarie 2022, cu o întârziere de opt zile – se știe deja motivul – față de data până la care fusese învoit, staff-ul tehnic al „lupilor” are la dispoziție întreg lotul aflat sub contract. Diarra s-a și pus la dispoziția lui Nae Constantin, dar nu va fi folosit în meciul amical de sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 12.00, programat pe terenul cu iarbă artificială de la Liceul de Petrol Câmpina, contra unei colege de eșalon, Astra Giurgiu. Este primul joc-test de la reluarea pregătirilor, programat la 12 zile după startul acestora.

În altă ordine de idei, colectivul tehnic a renunțat la doi portari din efectiv, pe unul, „underul” Alex Radu, împrumutându-l din nou la CSO Plopeni, în Liga a III-a, iar altul a cerut să plece, mai exact internaționalul moldovean de peste Prut Nicolai Cebotari. Însă, acesta din urmă nu a părăsit încă Ploieștii, chiar dacă nu mai face parte din lot. Ca și, de altfel, un alt fost internațional, albanezul Armando Vajushi,  și Darius Buia, ex-internațional de juniori, cei care au rămas și ei, deocamdată, în oraș. Toți trei fac pregătire separată de restul efectivului, sub îndrumarea celui de-al doilea preparator fizic din club, un fost fotbalist al Petrolului retras nu demult, Laurențiu Marinescu.

Revenind la amicalul de astăzi din al doilea municipiu al Prahovei, acolo unde „galben-albaștrii” s-au antrenat de câteva ori (foto jos) – având condițiile cele mai bune pentru aceste zile de iarnă – și l-au sărbătorit și pe Senad Jarovic, pentru împinirea a 24 de ani, există șanse să fie transmis live pe FCP TV. Iar asta cu începere, repet, de la ora 12.00, dar numai dacă și condițiile meteorologice și cele tehnice vor permite o preluare perfectă a testului. Dacă partida va fi transmisă, atunci se va anunța în timp util pe canalele oficiale de comunicare ale clubului, ca și pe un grup de suporteri de pe o rețea bine cunoscută de socializare. Este vorba despre Petrolul Non Stop.

Foto: Facebook FC Petrolul