Nenorocirea a lovit greu o familie din comuna Tomșani. Ce a decis primarul localității.

Daniel Dimache -

Nenorocirea a lovit greu o familie din comuna Tomșani. Ce a decis primarul localității.

O viață pierdută, o casă distrusă și o familie lăsată sub cerul liber – acesta este bilanțul nenorocirilor provocate de incendiul produs astăzi dimineață, în satul Magula, comuna Tomșani. Detalii puteți găsi aici.

Primarul comunei Tomșani, Mihai Florin Pelin, a luat decizia de a mobiliza comunitatea pentru a ajuta de urgență familia greu încercată, edilul declarând că va fi primul care va participa la acțiunea umanitară:

”Din păcate, ȋn localitatea noastră, ȋn pragul sărbătorilor de iarnă, un incendiu a mistuit casa familiei Jalbă Stelian. Și cum o nenorocire nu vine niciodată singură, fata familiei, o tȃnără de 30 de ani cu dizabilități a pierit ȋn acest incendiu. Vă rog din suflet să ne mobilizăm și să ȋncercăm să ȋi ajutăm cu ce putem.
Cei care doresc să ajute familia, o pot face la sediul primăriei, prin donații ȋn bani sau materiale de construcții sau ȋn contul RO29CECEC001946250375411, deschis la Cec Bank, titular Nan Ramona Ioana (sora victimei).
De asemenea, cei care doresc să ajute cu forță de muncă, sunt așteptați mâine, 16.12.2022, ora 08:30 să curățăm ce a mai rămas din locuință.”