Nici Sergiu Arnăutu nu știe de ce a fost scos din lot de antrenorul Petrolului! Golgheterul din L3 neagă vehement zvonul cu pariurile

Dragos Trestioreanu -

Nici Sergiu Arnăutu nu știe de ce a fost scos din lot de antrenorul Petrolului! Golgheterul din L3 neagă vehement zvonul cu pariurile

După ce și-a petrecut toată ziua liberă de ieri la socri, acolo unde nu avea semnal, atacantul Petrolului, Sergiu Arnăutu, a răspuns astăzi la telefonul mobil și a făcut, și el, precizări, asupra deciziei scoaterii sale din lot, alături de Mirel Bolboașă și Paul Antoche, și despre zvonul jocului la pariuri.

În privința expulzării din lotul „lupilor”, unul absolut neașteptat, ca și în cazul celorlalți doi coechipieri ai săi, de altfel, Arnăutu a spus că, „în ceea ce privește decizia antrenorului de a ne scoate din lotul echipei, nu vreau sa comentez. Dânsul a luat această decizie și astfel tot dânsul vă poate răspunde la această întrebare, noi necunoscând încă motivele”!  Golgheter al Petrolului în sezonul trecut al campionatului Ligii a III-a, cu 20 de reușite, Sergiu a fost cel mai folosit vârf de atac în acest tur, în eșalonul secund, astfel încât aruncarea lui ca pe o măsea stricată cu siguranță că a născut destule semne de întrebare. Să vedem dacă tehnicianul găzarilor va comunica totuși motivele unei decizii atât de dure și, mai ales, de neînțeles. Chiar dacă este o echipă privată, FC Petrolul are numeroși suporteri, care nu pot fi ignorați în astfel de cazuri!

Sergiu Arnăutu a replicat vehement cu privire la acuzele referitoare la jocul la pariuri, el declarând următoarele: „Față de zvonurile apărute cu aceste jocuri de pariuri, ce să vă spun? Numele noastre se leagă de aceste zvonuri nefondate și total fără acoperire. Vă dau cuvântul meu de onoare că, în cadrul clubului, nu a fost vorba despre așa ceva, niciodată! Persoanele care aruncă cu astfel de acuzații vor trebui să le probeze în instanță, deoarece deja s-a ajuns prea departe! Avem și noi familii… Avem prieteni… Oare, ce-au ajuns să creadă despre noi? Nu se poate ca noi să fim târâți într-un astfel de scandal, absolut gratuit! Plus de asta, în meciurile de care se vorbește, Mirel Bolboașă nici nu a jucat. El nu a jucat niciun minut de la începerea campionatului, de fapt. O știe toată lumea. Paul Antoche a jucat doar la Cluj. Eu, cu U, am intrat la 0-3, iar scorul final îl știți foarte bine. Cu FC Argeș, nu am evoluat niciunul dintre noi. În afară de meciul de la Metaloglobus, în care s-a pierdut și cu mine pe teren, în restul partidelor, atunci când am jucat, echipa noastră a învins. Așa că, pe viitor, oricine face afirmații de genul ăsta la adresa mea va trebui să-și asume și să și probeze în instanță! Accept, cu plecăciune, să fiu criticat pentru evoluțiile mele de pe gazon, dar niciodată ca numele meu să fie terfelit cu astfel de acuzații inexplicabile”!

Bref, reacția celor trei care ne apar drept… vinovați fără vină, Bolboașă, Antoche și Arnăutu, este absolut identică, motiv pentru care cei care fac speculații trebuie să se gândească, acum, mai bine, înainte de a lansa zvonurile. În altă ordine de idei, dacă decizia de scoatere din lot a celor trei jucători nu s-a luat în unanimitate, de către staff-urile tehnic și administrativ, se nasc și alte semne de întrebare. Unele la care trebuie răspuns cât mai rapid, căci doar – chiar dacă e fotbal – nu s-a ajuns să se dea cu… stângul în dreptul la un brand precum Petrolul!

Foto: www.fcpetrolul.ro