Nico şi Cezar Ouatu cântă vineri la Târgul de Crăciun

Redactia -

Nico şi Cezar Ouatu cântă vineri la Târgul de Crăciun

Primăria Municipiului Ploiești vă invită și în această seară la un spectacol de neuitat, găzduit în cadrul acțiunilor prilejuite cu ocazia „Sărbătorilor de iarnă”.

 Astfel, începând cu ora 17.00, pe scena amenajată pe esplanada din fața Palatului Culturii, vor urca să împărtășească bucuria sărbătorilor de iarnă 38 de copii de la Grădinița Mănești, iar de la ora 17.30, 110 copii din cadrul Palatului Copiilor Ploiești vor fi prezenți pe scenă în cadrul unui deosebit program artistic, ce va include și un minirecital susținut de prof. Iulian Anghel.

Momente și cântece dragi din tezaurul folcloric românesc le vor fi oferite ploieștenilor joi, 21 decembrie a.c., când, începând cu ora 17.00,  pe scena amintită mai sus vor urca, pe rând, copiii Ansamblului folcloric Mugurelul al Colegiului Economic Ploiești și corul de copii de la școala “I. A. Bassarabescu”. Seara va continua de la ora 18.00 cu spectacolul de teatru pentru copii “Spiridușii lui Moș Crăciun”, iar de la ora 19.00 cei prezenți la spectacol vor păși în lumea dansului grecesc prin intermediul Ansamblului KYMATA.

Primăria Municipiului Ploiești le-a pregătit ploieștenilor un concert extraordinar “Crăciunul Regal”, vineri, 22 decembrie a.c., începând cu ora 20.00, susținut de Cezar Ouatu și invitații săi: Nico, Valentin Dinu, Alis Fainita, Briana Vaduva, Maria Stoica, Marius Denes (pian solist), Corala Danielescu. Spectacolul regal va fi condus de dirijorii Cezar Ouatu și prof. Valentin Gruescu. Intrarea la spectacolul, ce va avea loc pe scena amenajată în fața Palatului Culturii, va fi liberă.