Nimic senzațional la ședințele de astăzi ale AGA și CD de la ACS Petrolul ’52 Ploiești! S-a optat asupra continuității! Vor fi plecări-veniri, dar fără să se spună nimic concret, deocamdată!

Dragos Trestioreanu -

Nimic senzațional la ședințele de astăzi ale AGA și CD de la ACS Petrolul ’52 Ploiești! S-a optat asupra continuității! Vor fi plecări-veniri, dar fără să se spună nimic concret, deocamdată!

Vineri, 11 decembrie 2020, la ora 17.00, s-a desfășurat prima ședință de analiză a activității Petrolului Ploiești, din vară și până de curând. A fost ședința destinată membrilor Adunării Generale a Asociaților (AGA), urmată, de la 19.00, de cea a Comitetului Director (CD) al aceleiași ACS Petrolul ’52. Date fiind rezultatele echipei din semestrul 2 (locul 9 în ierarhia L2, deși la numai două lungimi de ultimul loc care asigură prezența în play-off, numai 21 de puncte strânse, pe când primele două echipe din clasament au 30 și, respectiv, 26, dar și jocul adesea modest), fanii se așteptau la schimbări. Nu a fost niciuna, spun surse bine informate, optându-se – față de altădată, când iarna erau schimbări! – pentru continuitate. A se înțelege la nivelul băncii tehnice și a staff-ului administrativ. În plus, se zice că s-a dat o șansă în plus procesului de omogenizare a echipei, pesemne că apreciindu-se că nu s-ar fi terminat după atâtea meciuri bifate din vară și până de curând Pe scurt, se mai subînțelege, pe logică simplă, că activitatea a fost… mulțumitoare, dacă se merge înainte fără probleme!

În ceea ce privește capitolul plecărilor și venirilor, cele care îi interesează, de fapt, cel mai mult pe suporteri, s-a recunoscut că vor fi și din unele și din altele, dar nu multe. La sosiri – știți clișeul – se va merge pe aducerea de plusvaloare. De parcă s-ar gândi altfel cineva pe undeva! Dar, pentru că tot trebuia să fie și o „mică pedeapsă”, cantonamentul de iarnă se va desfășura, se pare, în țară, ci nu în străinătate. Asta chiar dacă, din momentul reluării pregătirilor, 6 ianuarie 2021, și până la intervalul în care va fi programat meciul din optimile Cupei României, 9-11 februarie 2021, ar fi fost timp de berechet și de o… Antalya, de ce nu? În vară, a fost clar că nu era cazul de mers pe afară, din cauza pandemiei tot mai în floare și a timpului oricum prea scurt de pauză competițională. Acum însă, deși încă mai este pandemie, și la noi, și la turci, ca să dau un singur exemplu, ținând cont de starea terenurilor ar fi fost mai bine la ei, și prețurile de acolo fiind sub cele din România. Iar acum, cel puțin, nici nu se știe dacă va exista sau nu o performanță la vară! Deci, dacă ar trebui pedepse! Cât privește numele mult așteptate, cred că se știu în mare parte, dar s-a dorit, probabil, a nu li se strica vacanța celor care or fi fost trecuți pe lista plecărilor. Numai de nu ar fi anunțați prea târziu și a li se încurca viitorul imediat! Ca și în cazul celor care vor veni, de altfel!

Foto: www.digisport.ro și www.europafm.ro