Noi imagini cu bărbatul care a agresat sexual doi copii în Drumul Taberei

Redactia -

Noi imagini cu bărbatul care a agresat sexual doi copii în Drumul Taberei

 În continuarea comunicărilor publice privind cauza având ca obiect infracțiunea de agresiune sexuală comisă în cartierul Drumul Taberei în ziua de 5 ianuarie 2018, Parchetul de pe lângă Tribunalul București vă aduce la cunoștință următoarele :

În ziua de 6 ianuarie, Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei au preluat efectuarea urmăririi penale în cauză, cercetările inițiale fiind efectuate de Secția 22 Poliție.

În acest context, au fost extinse cercetările inițiale, fiind identificate și cercetate criminalistic alte zone în care autorul agresiunii a fost prezent.

De asemenea, au fost efectuate investigații într-un perimetru extins — 50 de străzi, dintre care nouă principale, respectiv aproximativ 200 de blocuri.

Au fost identificate alte 25 de camere de supraveghere video în perimetrul de interes, imaginile fiind ridicate în vederea exploatării.

În ziua de 6 ianuarie cei doi minori au fost examinați la Institutul Național de Medicină Legală ‘Mina Minovici’.

Totodată, sunt verificate informațiile cu privire la persoane ale căror semnalmente corespund cu cele ale autorului, activitate prioritară și în perioada următoare.

În acest sens, vă punem la dispoziție alte imagini obținute pe parcursul cercetărilor și adresăm în continuare rugămintea ca persoanele care dețin informații de interes să apeleze numărul de urgență 112.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII CU PUBLICUL DIN CADRUL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL BUCUREȘTI