Noi investiţii la AFI Palace Ploieşti, generate de numărul mare de clienţi

Redactia -

AFI_Palace_Ploiesti_1AFI Palace Ploieşti, primul şi singurul mall modern din centrul oraşului Ploieşti, se bucură de un mare succes încă de la inaugurare, înregistrând un trafic ridicat la doar două săptămâni de la marea deschidere. Pentru a veni în întâmpinarea clienților și a facilita accesul în centrul comercial, AFI Europe investește în extinderea celor două intrări prin instalarea unor uși rotative moderne, de dimensiuni mari.

 „Încă de la bun început, am estimat un interes ridicat față de AFI Palace Ploiești și ne-am pregătit pentru asta. Însă realitatea a depășit cu mult așteptările noastre inițiale, un semn extrem de pozitiv, care arată că pasiunea și munca pe care am investit-o în acest proiect a fost foarte apreciată de clienți. În acest context, pentru a le răsplăti entuziasmul cu care au întâmpinat noul centru comercial, este firesc să facem toate investițiile necesare pentru a le oferi clienților noștri o experință cât mai plăcută, care începe chiar la intrarea în mall. Ușile rotative suplimentare pe care le-am comandat cu acest scop vor fi instalate până în decembrie”, a declarat Israel Vizel, Manager of Romania Malls Division.

Succesul AFI Palace Ploiești se datorează, desigur, și colaborării excelente dintre managementul mall-ului și chiriașii acestuia. Un astfel de exemplu este Cora, care a contribuit semnificativ la traficul înregistrat de noul centru comercial.

„Cora a atras, de asemenea, un număr foarte mare de clienți. Fără îndoială, buna colaborare dintre mall şi hypermarket a transformat AFI Palace Ploiești într-unul dintre cele mai importante puncte comerciale din centrul orașului”, a adăugat Israel Vizel.

Traficul peste așteptări a generat, totodată, o cerere ridicată în zona restaurantelor. Astfel, AFI Europe România a decis să achiziționeze un număr suplimentar de mese și scaune, pentru a răspunde necesității de extinderere a acestui perimetru.