Noi investiţii în canalizare şi trotuare, în comuna Păuleşti

Daniel Dimache -

Noi investiţii în canalizare şi trotuare, în comuna Păuleşti

Consiliul Judeţean Prahova vine alături de Primăria Păuleşti pentru a intra în parteneriat în vederea realizării unor investiţii în comună. Pe lista localităţilor care beneficiază de fonduri de la Consiliul Judeţean Prahova pentru finalizarea unor obiective considerate de interes public, în baza parteriatului semnat cu autorităţile locale, se regăseşte şi comuna Păuleşti.

Concret, conform unei hotărâri a CJ Prahova adoptată la începutul lunii octombrie, în baza unor parteneriate, de la judeţ se alocă fonduri în valoare de 100.000 lei pentru fiecare din investiţiile „Amenajarea trotuarului pe Drumul Sătesc 2236” şi pentru „Canalizare zona Vile – staţia de epurare (dublare capacitate de transport apă uzată) pe tronsonul Păuleştii Noi, DJ 102, staţie epurare Păuleşti”. Desigur, Primăria vine cu aportul propriu în valoare de 375.841 lei, respectiv 360.475 lei.

Investiţiile completează partea de infrastructură foarte dezvoltată de care dispune comuna învecinată Ploieştiului, care face din Păuleşti una dintre cele mai dezvoltate localităţi rurale din judeţul, în unele privinţe depăşind condiţiile de confort din multe dintre oraşele prahovene.