Noi investiţii în Păuleşti

Redactia -

Noi investiţii în Păuleşti

Imediat după ce Consiliul Local a aprobat bugetul pentru anul 2017, administraţia locală a comunei, condusă de către primarul Sandu Tudor a trecut la treabă. În perioada imediat următoare vor demara deja două importante proiecte de investiţii, în satele Păuleşti şi Găgeni. Vorbim despre executarea de lucrări de amenajare de şanţuri betonate şi rigole carosabile în mai multe zone. 

Sandu Tudor, primarul comunei Păuleşti: „Sunt lucrări foarte importante care vor duce la eliminarea pericolului de inundare a gospodăriilor cetăţenilor, atunci când plouă abundent. Am indentificat mai multe zone în care sunt necesare aceste investiţii şi vom trece rapid la treabă pentru ca acest pericol să dispară. Totodată, graţie faptului că vor fi amenajate rigole, se lărgeşte şi partea carosabilă, îmbunătăţindu-se astfel şi circulaţia rutieră în zonă.”

În altă ordine de idei, Primăria Păuleşti anunţă faptul că drumul local DE571/50, de la Spitalul „Sfântul Anton” şi până în zona cartierului Mangy va fi asfaltat în cursul lunii mai.