Nora lui Dragnea, mizileancă participantă la miss România, cuscrul – preot fost paroh în Ploieşti

Daniel Dimache - Life

Nora lui Dragnea, mizileancă participantă la miss România, cuscrul – preot fost paroh în Ploieşti

Valentin Dragnea s-a căsătorit, azi, 26 august, cu Gina Alexandra Tătulescu, o fostă finalistă la Miss Universe România, în urmă cu nouă ani. 

Liviu Dragnea are doi copii, o fată și un băiat. Fiul său, Valentin Dragnea, se căsătorește cu Gina Alexandra Tătulescu, născută în Mizil.

Pe internet se găsesc poze cu ea din 2009, când a ajuns în finala concursului de frumusețe Miss Universe România, unde s-a clasat pe locul 20. În descrierea pentru concurs, tânăra spunea că își dorește să fie jurnalist și este pasionată de fotografie și șofat.

Tatăl miresei și viitorul cuscru al lui Liviu Dragnea este preotul Dionis-Nimfodor Tătulescu, care a fost preot paroh la Biserica Sf. Spridion din Ploieşti (în foto, primul din stânga). În tinereţe, acesta a fost paroh şi în localitatea Măgureni-Prahova, acolo unde a slujit şi tatăl său, ca preot. În urmă cu doi ani, preotul Dionisie-Nimfodor Tătulescu s-a mutat în Capitală, unde, de la 1 noiembrie 2016, slujește la Biserica „Sfântul Elefterie”.

Când a concurat la Miss Universe Romania, preotul Tătulescu a refuzat să comenteze apariția sexy a fiicei sale: „Este majoră, deci ea alege ce face cu viaţa ei”, spunea preotul în 2009.