Gazeta de Prahova

Nora lui Dragnea, mizileancă participantă la miss România, cuscrul – preot fost paroh în Ploieşti

Life

Daniel Dimache

Valentin Dragnea s-a căsătorit, azi, 26 august, cu Gina Alexandra Tătulescu, o fostă finalistă la Miss Universe România, în urmă cu nouă ani. 

Liviu Dragnea are doi copii, o fată și un băiat. Fiul său, Valentin Dragnea, se căsătorește cu Gina Alexandra Tătulescu, născută în Mizil.

Pe internet se găsesc poze cu ea din 2009, când a ajuns în finala concursului de frumusețe Miss Universe România, unde s-a clasat pe locul 20. În descrierea pentru concurs, tânăra spunea că își dorește să fie jurnalist și este pasionată de fotografie și șofat.

Tatăl miresei și viitorul cuscru al lui Liviu Dragnea este preotul Dionis-Nimfodor Tătulescu, care a fost preot paroh la Biserica Sf. Spridion din Ploieşti (în foto, primul din stânga). În tinereţe, acesta a fost paroh şi în localitatea Măgureni-Prahova, acolo unde a slujit şi tatăl său, ca preot. În urmă cu doi ani, preotul Dionisie-Nimfodor Tătulescu s-a mutat în Capitală, unde, de la 1 noiembrie 2016, slujește la Biserica „Sfântul Elefterie”.

Când a concurat la Miss Universe Romania, preotul Tătulescu a refuzat să comenteze apariția sexy a fiicei sale: „Este majoră, deci ea alege ce face cu viaţa ei”, spunea preotul în 2009.

 

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline