Norocul lui Mircea Dridea, Cristi Vlad, Tavi Grigore și al Petrolului ’52 s-a numit… Mădălin Mihailovici și Veolia România!

Dragos Trestioreanu -

Norocul lui Mircea Dridea, Cristi Vlad, Tavi Grigore și al Petrolului ’52 s-a numit… Mădălin Mihailovici și Veolia România!

Prin suportul financiar al devotaților suporteri ai săi, atât de la meciuri, cât și din afara acestora, AS Petrolul ’52 Ploiești a rezistat cu bine până la finele turului ediției 2016-2017 a campionatului Ligii A Prahova, pe care a terminat-o pe primul loc al ierarhiei. Iar asta chiar în… ceasul al 12-lea. Apoi, a venit vacanța competițională de iarnă, care a ținut nu mai puțin de trei luni. Nu au mai fost încasări, dar băieții trebuiau plătiți! A fost momentul de cumpănă. Însă, după ce bătuse la atâtea uși, Seniorul Mircea Dridea – cel refuzat în toate cazurile pe motiv, cică, de lipsă a mărcilor Petrolul – s-a întâlnit cu un MARE PETROLIST! Și de-atunci, speranța a reînviat!

Mihailovici cu Vlad si Dridea, liga lui adita.roÎncet-încet, Mădălin-Jorj Mihailovici – CEO la Apa Nova București și, apoi, la Veolia România – a intrat, la început foarte discret, în marea familie a petroliștilor. Acolo unde, de fapt, era de mai multă vreme, ca simplu simpatizant sincer al grupării găzarilor. Respectând o fostă mare glorie, pe domnul Mircea Dridea, Mihailovici nu s-a folosit de alibiul… absenței mărcilor, ci a făcut tot posibilul să găsească soluția susținerii materiale a Petrolului ’52. O echipă căreia i-a fost, ulterior, alături și la meciurile din deplasare, nu numai la cele de pe teren propriu. UN ADEVĂRAT PETROLIST! UNUL DINTRE NOI!

Madalin Mihailovici cu Cristi Vlad la Racari, Justin gafiucVăzându-l, întotdeauna, împreună cu Mircea Dridea, Cristi Vlad și Octavian Grigore, am putut, în sfârșit, să „dau tușele” unui tablou de finanțator veritabil. UN DOMN! Iar când va fi făcut anunțul oficial al formei de colaborare dintre FC Petrolul și Veolia România, sunt convins că Mădălin-Jorj Mihaliovici va fi cunoscut – și recunsocut – de toți petroliștii din Ploiești, România și diaspora! Și veți înțelege atunci de ce zic că-l văd ca pe un om serios, elegant și pasionat. Un om cu fapte, nu cu vorbe!

La Răcari, acea mână pusă la inimă, în momentul în care frenetica galerie scanda numele Veoliei, spune TOTUL despre cel care poate fi numit, fără teama de a greși, SALVATORUL PETROLULUI! Este cu totul altceva decât tot ce-am avut până acum la vârful conducerii clubului găzarilor! O spune unul care se lasă foarte greu convins în privința acceptării calității reale a unui semen!

Alexandru Puchea cu Octavian Grigore si Cristian Vlad, sportonlineph.roSe poate spune astfel că norocul lui Mircea Dridea, Cristi Vlad, Tavi Grigore și al Petrolului ’52 s-a numit… Mădălin Mihailovici și Veolia România. Se mai poate spune însă și că a fost norocul TUTUROR PETROLIȘTILOR DE PE LUMEA ACEASTA! Când o mega-companie alege să finanțeze un club aflat acum în urcare din campionatul județean, dar cu o istorie de aproape un secol în spate, este un semnal clar de încredere și respect. O opțiune plină de semnificații. Discret, Veolia România a participat la salvarea Petrolului ’52 și, apoi, a trecut la investiții cu greutate.

Sergiu Arnautu cu Octavian Grigore si Cristi Vlad, sporonlineph.roÎn curând, va sosi la Ploiești un autocar de lux, între timp s-au adjudecat mărcile la licitație, și deloc pe bani puțini, ci dimpotrivă, au fost bifate și primele două achiziții, mijlocașul de 30 de ani Alexandru Puchea, revenit după cele trei meciuri din debutul sezonului trecut, și atacantul Sergiu Arnăutu (27 de ani). Adică, un fost jucător din al treilea eșalon, Puchea, de la Petrolistul Boldești, și un fost golgheter din Liga II-a, dar care debutase și pe prima scenă, Arnăutu, ultima oară la Luceafărul Oradea, acolo unde fusese detașat până în iarnă și fundașul lateral Alexandru Radu. Alexandru Puchea și Sergiu Arnăutu – doi prahoveni, doi fotbaliști cu mult perste nivelul Ligii a III-a, care și-au dorit să devină și ei figuri importante din istoria Petrolului, fără a se gândi la avantaje materiale superioare din alte părți.

Acesta este doar începutul unei relații de durată cu Veolia România, o mega-companie ce nu poate să-și dorească decât marea performanță. Mulțumiri, Mădălin  Mihailovici!

Foto: www.ligaluiadita.ro, Justin GAFIUC și facebook official.fcpetrolul.ro