Norris Măgeanu a câștigat un nou mandat în fruntea Federației Române de Automobilism Sportiv

Redactia -

Norris Măgeanu a câștigat un nou mandat în fruntea Federației Române de Automobilism Sportiv

În sala “Radu Voinea”, din cadrul Universitatea Politehnica București, astăzi s-a desfășurat Adunarea Generală de Alegeri a Federației Române de Automobilism Sportiv. Participanții cu drept de vot au primit la intrarea în sală dosarul ședință, care a cuprins următoarele documente: Ordinea de zi, Normele Financiare 2023, Buget și Calendar Competițional Provizoriu 2023. De asemenea, materialele de pe Ordinea de zi au fost prezentate pe video-proiectorul din sală.

După discuții, interpelări și puncte de vedere ale celor care s-au înscris la cuvânt, au urmat alegerile propriu-zise, în urma cărora câștigător a fost desemnat președintele în funcție, Norris Măgeanu. Acesta a câștigat detașat cursa împotriva contracandidatului său Silviu Bulugioiu, cu scorul de 92 la 35.

La ședința Adunării Generale FRAS, presa nu a avut voie în sală, așa cum ne-a comunicat secretarul general al FRAS Cristian Notaru – ploieșteanul care a uitat, se pare, de unde a plecat… Nu a fost nicio problemă, însă, pentru noi – pentru că am beneficiat din plin de ziua frumoasă plimbându-ne prin capitală.

”E o bucurie după ziua de azi, dar vine cumva si pe fondul obișnuinței cu ceea ce înseamnă modul de lucru la federație, cu modul în care se desfășoară alegerile. Cel mai mult mă bucură diferența mare de voturi între echipa mea și a contracandidaților mei.” – a declarat Norris Măgeanu la finalul zilei.

(Mirel Nicolaie)