Nostalgii de… iarnă pentru jucătorii de la Petrolul? În mijlocul primăverii, Tavi Grigore și-a dus „lupii”, în Joia Mare, la un futsal în moderna sală din Blejoi!

Dragos Trestioreanu -

Nostalgii de… iarnă pentru jucătorii de la Petrolul? În mijlocul primăverii, Tavi Grigore și-a dus „lupii”, în Joia Mare, la un futsal în moderna sală din Blejoi!

E drept, într-o săptămână în care gradele termometrelor s-au „jucat” cu ploieștenii și prahovenii, când mai sus, când prea jos pentru mijlocul primăverii, inițiativa lui Octavian Grigore de a-i duce pe fotbaliștii de la Petrolul – în loc de a se face un antrenament în aer liber – la moderna sală de la Blejoi pentru un… futsal a mirat. De ce? Deoarece, primăvara, indiferent cât de răcoare ar fi, nu-i deloc ca iarna, atunci când chiar se impune ca jucătorii să intre în sală pentru a continua să practice sportul pe care îl fac pe terenurile cu iarbă naturală sau artificială. Dar, acum…

Explicația ar fi fost, se speculează, dorința antrenorului principal al Petrolului de a crea puțin… divertisment în sânul echipei, cu 10 zile înaintea finalului de sezon. Astfel încât, a apelat la mai sus-amintitul futsal, un sport apreciat drept joc complementar al fotbalului practicat pe teren mare. Au fost prezenți toți cei apți de joc, absentând numai cei despre care am postat ieri pe www.gazetaph.ro că au terminat sezonul în curs înainte de termen. Cât de utilă a fost trecerea, în plină primăvară, din… outdoor în indoor se va afla săptămâna viitoare, în ziua în care FRF va stabili să se joace ultimul meci al „lupilor” din ediția 2020-2021 a campionatului ligii secunde, faza play-out-ului. Una care se va încheia pe 8 mai, potrivit programului oficial. Apoi, va urma o vacanță de primăvară-vară lungă, lungă!

Foto: Paul MÂINEA