Noul an a început cu super distracție la AFI Ploiești

Redactia -

Noul an a început cu super distracție la AFI Ploiești

Trei artiști îndrăgiți de publicul de toate vârstele au adus la Ploiești două spectacole inedite, în luna ianuarie, în cadrul evenimentelor „Marea echipare pentru distracție”. Cel mai recent show, susținut pe data de 27 ianuarie de Eduard CRBL și Cosmin Agache, finalist al emisiunii Românii au Talent, a atras în AFI Ploiești participanți cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani la concursul Kendama, dar și iubitori de muzică și distracție.

Cele două evenimente au fost parte a primei campanii implementate de AFI Ploiești în 2018, „Marea Echipare, de la mic la mare, din cap până-n picioare”. Fanii și-au arătat entuziasmul de a-i întâlni pe artiști chiar și pe rețelele de socializare, acolo unde materialele video pregătite de BiBi și CRBL special pentru această ocazie au adunat zeci de mii de vizualizări. În plus, peste 7.000 de persoane au răspuns provocărilor lansate de artiști, pe Facebook sau Instagram, înainte de show-uri.

După ce pe 20 ianuarie copiii și adolescenții au cântat și au dansat alături de BiBi, care a susținut un super concert în AFI Ploiești, weekend-ul trecut a venit rândul lui CRBL să încânte publicul din AFI Ploiești. Cei prezenți la eveniment au cântat imnul Kendama alături de îndrăgitul artist, iar mai apoi, ritmurile de beatbox interpretate de Cosmin au transmis energie publicului care s-a arătat extrem de încântat de spectacol. Momentele muzicale au fost urmate de primul concurs de kendama din Ploiești din acest an, unde participanții au avut ocazia de a-și demonstra priceperea în arta Kendama. La finalul competiției, trei dintre curajoșii care l-au impresionat pe CRBL au câștigat premii Kendama USA semnate chiar de artist. Marele câștigător al competiției are doar 12 ani!

„Ne-am dorit să începem noul an prin a le oferi clienților mall-ului nostru experiențe inedite. Este important pentru noi ca toți cei care vin la AFI Ploiești să se bucure de timpul petrecut aici, tocmai de aceea ne-am propus să le dăruim în 2018 cât mai multe momente artistice, care să aducă un plus de distracție tuturor”, a declarat Iulia Borșan, Corporate Marketing Director AFI Europe.

Concertul BiBi Official și show-ul de Kendama oferit de CRBL si Cosmin Agache au fost primele evenimente din seria de surprize pe care AFI Ploiești le-a pregătit pentru clienții săi în 2018. Mai multe detalii despre evenimentele AFI Ploiești puteți găsi pe paginile de Facebook sau Instagram ale mall-ului.