Noul bloc ANL din Azuga şi-a primit locatarii

Redactia -

Noul bloc ANL din Azuga şi-a primit locatarii

Cei care au îndeplinit toate condiţiile impuse de legislaţia în domeniu şi le-a fost atribuită câte o locuinţă în noul bloc ANL din Azuga au semnat contractele şi au primit cheile garsonierelor. De acum, tinerii şi familiile tinere beneficiare se pot apuca de mobilarea şi dotarea noilor lor locuinţe.
Semnarea contractelor şi înmânarea cheilor s-au făcut în data de miercuri, 18 iunie 2014. Emoţionaţi şi fericiţi, tinerii beneficiari s-au declarat bucuroşi că au primit acest sprijin din partea administraţiei. Constantin Samson, primarul oraşului Azuga a anunţat, cu acest prilej, că se fac demersuri pentru construirea unui nou bloc ANL, astfel încât toţi cei care doresc o locuinţă ANL şi îndeplinesc criteriile legale să primească un apartament sau o garsonieră.
Aşa cum se precizează pe site-ul oficial al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, Programul de construcţii locuinţe pentru tineri destinate închirierii se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, care nu îşi permit să cumpere sau să închirieze o locuinţă de pe piaţa liberă. Locuinţele pentru tineri sunt construite prin ANL şi după finalizarea lucrărilor sunt predate primăriilor în vederea repartizării.