Noul director sportiv al găzarilor este contra lui Dinamo şi visează la „darurile grecilor”!

Redactia -

Din vara aceasta, odată cu translatarea pe „Ilie Oană” a „lotului de la Cluj”, SC FC Petrolul are şi un nou director sportiv, în persoana celui care a avut aceeaşi funcţie, în campionatul trecut, la „U”, Marius Nicolae (foto, în dreapta, alături de directorul general executiv Alexandru Crângu şi de acţionarul Daniel Capră; www.cristian-anghelescu.ro). La revenirea la Ploieşti, Nicolae s-a pronunţat, pentru Radio GSP, asupra eventualităţii ca Dinamo să joace în preliminariile Europa League pe arena ploieşteană şi, respectiv, a meciului de prezentare cu grecii de la AEK Atena.

Marius Nicolae se declară solidar cu fanii Petrolului, la fel ca şi noul antrenor principal, Mircea Rednic, de altfel, şi spune că „sunt de acord cu suporterii, stadionul e făcut pentru Petrolul. Poţi să ajuţi o echipă la un moment dat, dar nu e cazul de faţă. Nu cred că Dinamo va juca pe Ilie Oană”! Nu ştim dacă team-managerul, cum i se mai spune lui Nicolae, a vrut să se pună bine cu susţinătorii „lupilor” ori chiar ştia că, de fapt, „câinii” vor disputa acele meciuri din  cupele europene pe arena lor din Şoseaua Ştefan cel Mare, aşa cum a anunţat Cristian Borcea, unul dintre acţionarii lui Dinamo, imediat după ce echipa lui şi-a adjudecat Supercupa României, în faţa campioanei, CFR Cluj, ulterior executării loviturilor de departajare.

În privinţa partidei de prezentare a lotului pentru sezonul ce va debuta în week-end-ul următor, oficialul clubului „galben-albaştrilor” afirmă pentru acelaşi post de radio: „AEK Atena trece printr-un moment greu, cu siguranţă n-o să fie într-o formulă foarte bună. Sper să aducă totuşi o echipă demenă de luat în seamă. Luăm în calcul şi varianta de a negocia cu jucători de la greci”. Rămâne de văzut dacă şi această declaraţie a lui este menită de a-i stimula pe fani pentru a veni, duminică seară, la arenă, pentru a vedea pe viu posibili viitori purtători ai echipamentului Petrolului.