Nu l-a dus la… UTA și l-a lăsat tot în Liga a II-a, prin „vecini”! Intermediarul de jucători Bogdan Apostu a bătut palma cu ilfovenii de la Concordia Chiajna pentru transferul golgheterului Petrolului!

Dragos Trestioreanu -

Nu l-a dus la… UTA și l-a lăsat tot în Liga a II-a, prin „vecini”! Intermediarul de jucători Bogdan Apostu a bătut palma cu ilfovenii de la Concordia Chiajna pentru transferul golgheterului Petrolului!

Intermediar de jucători bine cunoscut în fotbalul autohton, dar nu numai, fostul petrolist și prahovean de câțiva ani cu domiciliul Bogdan Apostu – cel despre care se spune că ar fi creatorul campioanei en-titre a ligii secunde fotbal, UTA Arad, reprezentându-l pe antrenorul principal Balint Laszlo și pe mai mulți fotbaliști de la „Bătrâna Doamnă” – a avut sub contract și fotbaliști de la FC Petrolul Ploiești. Drept urmare, odată cu ultimul meci din play-off de la Mioveni, 2-1 pentru „lupi” cu echipa locală, CS, Apostu l-a luat pe… golgheterul „lupilor” și din eșalonul al doilea și l-a dus în „vecini”, la Chiajna. Acolo unde vălenarul a semnat un angajament cu trupa lui Florin Bratu, Concordia, fapt confirmat și de intermediar pe pagina sa de pe o rețea de socializare. În sezonul de-abia încheiat, Arnăutu a marcat 11 goluri și a ratat o lovitură de la „11 metri” în meciul de tristă amintire contra Rapidului, din play-off.

La Mioveni, el a punctat de două ori, însă – în mod eronat, repet – numai un gol i s-a validat, cel de-al doilea fiind anulat pe motiv de ofsaid, o decizie greșită dovedită de reluările TV! Atacant speculativ, cu simțul porții, mai precis un vârf de gura porții, așa cum se spune în folclorul fotbalistic, Sergiu pleacă în județul vecin pentru o nouă provocare. Iar asta după trei ani petrecuți la clubul la care a început sportul rege. În ciuda reușitelor sale destule din ultimele sezoane, Bogdan Apostu nu l-a îndreptat pe de-acum fostul petrolist spre nou-promovata UTA Arad, ci l-a lăsat în același eșalon, ducându-l la o grupare mult mai slab clasată decât FC Petrolul la momentul opririi competiției, din cauza pandemiei. Explicația ar fi totuși că Apostu a preferat pentru arădeni atacanți cu experiență și internațională, precum Ioan Hora sau ex-petrolistul Vlad Morar. Tot la UTA, se zice că ar putea ajunge și mijlocașul Neluț Roșu, fost jucător al lui Edward Iordănescu la Gaz Metan Mediaș, echipă la care a fost coechipier cu tinerii prahoveni Mihai Velisar și Rareș Dogaru.

Foto: Facebook și www.fcpetrolul.ro