Nu mai e Buzăul ţintă pentru Florian Walter, acum fiind Timişoara!

Redactia -

Nu mai e Buzăul ţintă pentru Florian Walter, acum fiind Timişoara!

Este cât se poate de clar că plecarea lui Florian Walter de la Universitatea Cluj a lăsat mai regrete în rândul fanilor „şepcilor roşii” şi în oraşul de pe Someş, pentru că nu este săptămână ca o agenţie locală de ştiri, de data aceasta Citynews, să nu arunce pe piaţa media câte un scenariu abracadabrant cu privire la… devierea drumului ex-dinamovistului spre Ploieşti. Cu aceeaşi obstinaţie şi www.gsp.ro preia „fumigenele” dinspre Ardeal şi le dă azvârle departe!

Astfel, siteul „Gazetei sporturilor” insistă iar pe relaţiile reci dintre Walter şi actualul primar al Ploieştilor, Iulian Bădescu, deşi realitatea este cu totul alta, edilul-şef manifestându-şi deja, în urma unor întâlniri, întreaga disponibilitate de a ajuta clubul găzarilor. În plus, deşi www.fcpetrolul.ro a scris că toţi jucătorii semnaţi cu SC FC Petrolul au şi fost înregisraţi la Liga Profesionistă de Fotbal, www.gsp.ro persistă în eroarea de acum o săptămână, că nu ar fi, creând valuri inutile, şi susţine că omul de afaceri ar căuta şi alte destinaţii. Iar asta pentru că nu ar fi sigur că va primi, la Ploieşti, ceea ce a r fi cerut, din punctul de vedere al serviciului de salubrizare, el deţinând firma speciliazată ROMPREST. Se uită însă că Timişoara este şi mai departe de Otopeni, acolo unde se află domciliul lui Florian Walter!

Mai mult, www.citynews, agenţie de ştiri din Cluj, vine acum cu un scenariu, decretat absurd de către cei care cunosc exact realitatea. Astfel, se zice că, în prezent, Walter ar fi tentat să se îndrepte, cu toţi fotbaliştii lui, spre… Timişoara, acolo unde ar beneficia de sprijinul autorităţilor locale, de o arenă cu un număr mai mare de locuri, de un centru performant de copii şi juniori şi de suporteri mulţi şi devotaţi. Singurul impediment, scrie aceeaşi Citynews, ar fi reticenţia fanilor locali faţă de preluarea lui Poli de către un fost acţionar al lui Dinamo, echipă antipatizată profund în urbea de pe malurile Begăi. Sunt poveşti de adormit copiii, care se vor termina atunci când Walter va face anunţul, şi oficial, că este noul acţionar al SC FC Petrolul. Ceea ce nu se va întâmpla peste chiar atât de mult timp.