O ceartă cu soţia l-a dus…. cu maşina în troiţa de pe marginea drumului

Redactia -

O ceartă cu soţia l-a dus…. cu maşina în troiţa de pe marginea drumului

La data de 26.08.2017, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la intersecția dintre DN 1D și DJ 146  a avut loc un accident de circulație.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar, în apropierea intersecției, în afara carosabilului, au găsit un autoturism avariat, însă nicio persoană la fața locului.Polițiștii au demarat cercetările și, în scurt timp, au depistat conducătorul autoturismului. Este vorba despre un bărbat din comuna Iordăcheanu, jud.Prahova.

Acesta emana halenă alcoolică.  A fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valuarea de 0,57 mg/l pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Urlați unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

Din primele cercetări a rezultat că bărbatul ar fi avut o discuție în contradictoriu cu soția sa și, văzând că aceasta nu se întoarce acasă, a plecat după ea. La intersecția dintre DN 1D cu DJ 146 a pierdut controlul volanului a derapat și a intrat cu partea față stânga a autoturismului într-o troiță de la marginea drumului, după care a încuiat autoturismul și a plecat, informează IJP Prahova. 

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea autoturismului și a troiței de la marginea drumului. Nu au rezultat victime omenești. În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.