O comună din Prahova, fruntaşă în candidaţi politici. Află care.

Redactia -

Lupta electorală la vârf continuă într-un mod neobişnuit, mutându-se în mediul rural. Conform datelor furnizate de BEJ şi BEC, Comuna Izvoarele va fi, în acest an, sediul celui mai intens conflict pentru fotoliul de primar din judeţul Prahova. Nu mai puţin de 11 locuitori ai comunei au decis a se înscrie în cursa pentru primărie, reuşind a depăşi numărul candidaţilor de la primăria Ploieşti (10). Menţionăm că la nivelul aceleiaşi comune se va da o luptă intensă şi pentru Consiliul Local: partide din eşalonul al doilea al politicii au reuşit a oferi pe listele lor 19 menţiuni de consilier, cifră surprinzător de mare comparativ cu numărul locuitorilor din Izvoarele. Printre acestea, amintim Partidul România Mare, Partidul Verde, Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale, etc.

 

Primarul în funcţiune, Margareta Dinulescu, este sprijinită în acest an de USL, estimându-se a avea mari şanse să câştige un nou mandat. Principalul său rival este PDL-istul Alexe Dan, care îşi propune să cucerească comuna pentru maşina politică portocalie ce îl susţine. Rămâne de văzut cum aceştia îşi vor regla conturile în data de 10 iunie.

 

Comuna Izvoarele are o suprafaţă de 7000 ha şi aproximativ 6500 locuitori, cuprinzând satele Cerneşti, Chiriţeşti, Homorâciu, Izvoarele, Malu Vânăt şi Schiuleşti.