O femeie a fost omorâtă în bătaie de soț, la un hotel din Sinaia

Daniel Dimache -

O femeie a fost omorâtă în bătaie de soț, la un hotel din Sinaia

La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 16.40 polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, au fost sesizați cu privire la faptul că la o societate comercială din stațiunea Sinaia, o femeie în vârstă de 47 ani ar fi fost agresată de către un bărbat, iar în urma loviturilor primite aceasta ar fi intrat în stare de inconștiență. 

La fața locului s-a deplasat echipa operativă de poliție, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că cele două persoane intenționau să se cazeze în respectiva societate, însă a izbucnit un conflict între cei doi, bărbatul lovind femeia cu pumnii în zona capului, iar la scurt timp după incident victima a decedat. Bărbatul a plecat de la fața locului, fiind identificat de către polițiști la scurt timp pe raza orașului Comarnic.

Cu ocazia depistării s-a constatat faptul că acesta este soțul femeii și că figurează cu permisul de conducere suspendat și avea o alcoolemie peste limita legală, respectiv 1.40  grame la mie alcool pur în aerul expirat.

La fața locului se efectuează cercetarea pentru stabilirea situației de fapt  fiind sesizat si Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.