O femeie naivă a rămas fără bijuterii după ce a vrut să i se ghicească viitorul

Redactia -

O femeie naivă a rămas fără bijuterii după ce a vrut să i se ghicească viitorul

În ziua de 24.10.2013 Politia statiunii Sinaia a fost sesizata prin S.N.U.A.U. ”112” de catre numita o femeie din localitate, despre faptul ca in timp ce se deplasa pe o strada din stațiune, a fost inselata prin metoda “ghicit” de catre o femeie necunoscută.

Echipa operativa constituită, a stabilit că în timp ce se deplasa pe strada respectivă, reclamanta a fost oprita de o femeie necunscută, care sub pretextul ca nu cunoaste zona, a intrebat-o unde gaseste o farmacie, iar drept multumire s-a oferit sa-i ghiceasca viitorul. La solicitarea suspectei, reclamanta si-a pus bijuteriile pe care le avea supra sa, respectiv un lantisor, o verigheta si un inel, toate din aur, intr-o coala de hartie. Suspecta i-a bagat reclamantei hârtia in buzunarul de la geaca, spunandu-i sa nu o desfaca decat dupa trecerea unei perioade de 2 ore. La aproximativ o ora, reclamanta a desfacut hartia impaturita și a constatat ca bijuteriile nu mai sunt acolo, realizând astfel că a fost inselata. Dupa semnalmentele indicate de persoana vatamata, polițiștii au reușit să o identifice pe suspectă, aceasta fiind o femeie în vârstă de 30 de ani, domiciliată în comuna Florești.

În continuare sunt efectuate cercetări în vederea luării măsurilor legale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.