O femeie rănită şi pagube materiale provocate în Ploieşti de vijelie

Daniel Dimache -

Astăzi, municipiul Ploieşti a fost răvăşit de rafalele de vânt, care au produs pagube materiale şi chiar rănirea unei femei.

Vă prezentăm, telegrafic, evenimentele care au avut loc, unde au intervenit inclusiv forţele ISU Prahova şi ale Poliţiei, precum şi alte instituţii locale, până la orele prânzului:

Ora 11.30: Degajare elemente construcţie (tencuială) pe str. Văleni şi astereală de la casa în pericol sa cadă peste trecători. Acționează un echipaj de pompieri. Bucățile de tencuiala au căzut peste un autoturism.

Ora 11.40: Degajare elemente construcţie pe Bld, Republicii. Acţionează un echipaj de pompieri. Au căzut bucăţi de tencuială de la etajul 8, rănind o femeie în vârstă de 80 de ani. Aceasta prezintă un traumatism cranio-cerebral minor. După ce a fost asistată medical, după care a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital.

Ora 12.00: Pe strada Zugravului, pompierii acţionează pentru degajarea unui copac căzut pe firele electrice, iar pe Bulevardul Petrolului, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. Degajare copac căzut pe carosabil pe strada Pompelor

Ora 12.20: Degajare copac căzut pe carosabil în Ploiesti, strada Cosminele (foto)

Ora 12.30-12.40: Degajare copac căzut peste doua autoturisme în Ploieşti, Aleea Deditei. Degajare copaci căzuţi pa carosabil, str. Zugravului. Degajare copac în Ploiesti, Bld. Petrolului.

Ora 12.50: Degajare copaci căzuţi pe str. Cameliei (video+foto)

Ora 13.30: Degajare bucăți de tablă căzute pe autoturisme în Ploiesti, Şoseaua Nordului, bloc 102.

Ora 14.00: Degajare elemente de construcţie în Ploiesti, străzile Băneşti, Veronica Micle, Gheorghe Lazăr, strada Banesti şi Segent Mateescu