O femeie s-a predat după o urmărire ca-n filme pe străzile Ploieştiului

Daniel Dimache -

O femeie s-a predat după o urmărire ca-n filme pe străzile Ploieştiului

În această dimineață, în jurul orelor 07:48, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Biroului Rutier Ploiești, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula în Ploieşti, pe strada Transilvaniei, din direcția Gara de Nord către Sud.
Întrucât șoferul autoturismului nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. Ajungând pe strada Neagoe Basarab, în încercarea de a-și asigura scăparea, fugarul derapează si pierde controlul asupra direcției de mers, lovind două autoturisme parcate, moment în care ocupanții coboară și fug.
Polițiștii reusesc să prindă și să imobilizeze doi dintre cei trei ocupanți ai autoturismului, care sunt conduși la unitatea de poliție.


În cursul zilei, la sediul poliției se prezintă o femeie de 41 de ani împreună cu soțul său, în vârstă de 40 de ani, aceasta declarând că ea s-ar fi aflat la volanul autoturismului implicat în eveniment.
Persoanele implicate au fost audiate în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul, existând suspiciuni cu privire la veridicitatea celor declarate.
În cauză sunt efectuate cercetări pentru favorizarea infractorului si conducere fără permis, informează IJP Prahova.
Cercetările se desfășoară sub directa coordonare şi supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.