O mie de fani ai „lupilor” au făcut spectacol la antrenamentul deschis al favoriţilor

Redactia -

O mie de fani ai „lupilor” au făcut spectacol la antrenamentul deschis al favoriţilor

Luni, 11 iunie 2012, la ora 19.15, în prezenţa a 1.000 de pătimaşi şi fideli suporteri ai Petrolului, s-a desfăşurat al doilea antrenament al zilei, cu prilejul reluării pregătirilor pentru sezonul 2012-2013. În frunte cu noul staff tehnic, format din antrenorul principal Mircea Rednic, antrenorul secund Mihai Teja, antrenorul portarilor, Florin Tene, preparatorul fizic Giovanni Melchiore şi masorii Răzvan Negoiţă, zis „Burtă”, şi Florin Costache, au intrat portarii Vasili Hamutovski, Mircea Bornescu, Valincius Povilas şi Iulius Oprea şi jucătorii de câmp Sebastian Achim, George Galamaz, Lukasz Szukala, Ionuţ Neag, Guilherme Haubert Sitya, Constantin Grecu, Daniel Opriţa, Sony Mustivar, Marian Cristescu, Ovidiu Hoban, Laurenţiu Marinescu, Adrian Cristea, Dorinel Popa, Alexandru Buhuşi şi Mihai Roman II (foto, stânga; www.fcpetrolul.ro). După o alergare condusă de către Melchiore – ca tras prin inel şi numai „fibră”, la aproape 50 de ani, urmând a-i împllini pe 15 iulie 2012 -, au urmat exerciţiile de stretching şi de tehnică, iar apoi, o miuţă pe teren redus. Încă de la alergare, Buhuşi a cedat, acuzând dureri la muşchii inghinali şi ieşind astfel din antrenament. De faţă au fost şi acţionarul Daniel Capră, şi directorul general executiv Alexandru Crângu, şi noul director sportiv, Marius Nicolae, venit şi el de la „U” Cluj.

La miuţă, de o parte au fost: Hamutovski – Achim, Szukala, Guilherme – Popa , Mustivar, Mircea_Rednic_si_stafful_sau_la_discutie_cu_jucatorii_11.VI.2012_fc_petrolul.roCristescu – Opriţa (la „verzi”) şi de cealaltă, Bornescu (Povilas) – Neag, Galamaz, Grecu – Marinescu, Hoban, Cristea – Roman II (la „portocalii”). Pe tot timpul antrenamentului, suporterii echipei au cântat, au încurajat şi şi-au aplaudat favoriţii, debutul şedinţei de pregătire fiind prefaţat de mai multe… fumigene colorate, aruncate din peluza galeriei, ca la marile cluburi din lume (foto, dreapta; www.doarpetrolul.ro). A plăcut din nou şi dialogul la distanţă dintre peluza I şi tribuna a doua. De altfel, la final, Rednic s-a declarat foarte încântat de atmosfera de pe arenă, abia aşteptând s-o vadă plină, la primul meci oficial de la Ploieşti. Au absentat motivat, de la primele două antrenamente, Vlad Morar, care va veni marţi, 12 iunie, la Ploieşti, Hamza Younes (şi-a anunţat sosirea miercuri), Damien Boudejmaa va merge vineri direct la Centrul de pregătire al FRF, de la Mogoşoaia, acolo unde vor apărea şi Anthony Nwakaeme Tony, sâmbătă, şi Gheoghe Grozav, luni. Surpriză neplăcută, fundaşul central camerunez Vincent Bikana a fost dat lipsă, neştijndu-se motivul pentru care nu a ajuns încă în România!

 Marţi, echipa va mai face un antrenament, de la ora 17.00, pe „Ilie Oană”, ziua de miercuri fiind rezervată vizitei medicale de la Insititul Naţional de Medicină Sportivă, iar de joi, de la ora 13.00, se va intra în primul cantonament – la Mogoşoaia, şedinţele de pregătire urmând a fi însă făcute la baza FRF de la Buftea. Se intenţionează organizarea a cel puţin un meci-test până la plecarea în Austria, pentru al doilea cantonament – de jocuri şi antrenamente – de la Waidrin (Austria).