O nouă criză a gunoiului în Ploieşti? Volosevici a cerut convocarea de urgenţă a A.D.I. Deşeuri Prahova

Redactia -

O nouă criză a gunoiului în Ploieşti? Volosevici a cerut convocarea de urgenţă a A.D.I. Deşeuri Prahova

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a solicitat convocarea, în regim de urgență, a Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Parteneriatul pentru managementul deșeurilor – Prahova” (A.D.I. Deșeuri Prahova), în vederea soluționării, cu celeritate, a situației salubrizării la nivelul municipiului nostru.

Aplicarea acestei măsuri este imperios necesară, având în vedere că, la nivelul municipiului Ploiești, operatorul de salubritate, S.C. ROSAL GRUP S.A., nu și-a mai îndeplinit obligația contractuală privind ridicarea deșeurilor de la punctele de colectare special amenajate, în municipiu, transmite Primăria Ploieşti.

În acest sens, primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a solicitat convocarea, în regim de urgență, a Adunării Generale a Asociației sus amintite care,  potrivit atribuțiilor ce îi revin conform Statutului, are obligația de a identifica soluții în vederea eliminării acestui disconfort, care reprezintă un real pericol pentru sănătatea populației.

foto:arhiva