O noutate absolută și două reveniri, în lotul echipei de minifotbal MFC Ploiești. S-a format și-un nou staff tehnic. De azi, gata cu vacanța!

Dragos Trestioreanu -

O noutate absolută și două reveniri, în lotul echipei de minifotbal MFC Ploiești. S-a format și-un nou staff tehnic. De azi, gata cu vacanța!

De astăzi, 13 ianuarie 2019, potrivit siteului www.mfcploiesti.hornexpert.ro, s-a terminat vacanța de iarnă a practicanților de minifotbal din primul eșalon prahovean de la echipa MFC Ploiești. O pauză competițională pe care factotumul de la MFC, antrenorul principal Gabriel Georgescu, a folosit-o din plin, reușind să-l convingă astfel pe Vlad Badea (CS Blejoi) să revină la echipa lui, după ce acesta „evadase”, în tur, la o grupare de același profil din campionatul Bucureștiului.

Mai mult, Georgescu a venit și cu o noutate absolută: atacantul-golgheter al Petrolistului Boldești, polițistul din viața de zi cu zi Adrian Ilie, o fostă mare speranță a defunctului centru de copii și juniori al SC FC Petrolul! Persuasiv, Gabi Georgescu l-a convins să revină la MFC și pe Teodor Bojoagă, inginerul întors după câteva luni de muncă în Olanda. Și Bojoagă va juca din nou în întrecerile Ligii A Prahova, tot ca și Badea, la CS Blejoi, vicecampioana de toamnă a județului. Vlad și Adi i se vor alătura, potrivit siteului mai sus menționat, lui Cristian Arnăutru, cel care a adus greul ofensivei în prima jumătate a competiției.

De data aceasta, s-a ales ca loc de antrenament sala de sport a Colegiului Agricol Gheorghe Ionescu-Sisești, din Valea Călugărească, acolo unde va avea loc azi și un meci-test pentru readaptarea la efort, contra echipei de pe ultimul loc al podiumului din campionatul primei ligi de minifotbal locale, MFC Ventus.

Din retur, MFC Ploiești va avea un nou staff tehnic, fiind cooptat ca antrenor secund jucătorul Eugen Rudaru. îÎn calitate de colaborator al lui Gabriel Georgescu, fostul junior al Petrolului se va folosi de experiența persoanlă a pregătirii… copiilor de la Școala de fotbal Toader a foștilor găzari Adrian și Claudiu Toader, cel din urmă fiindu-i antrenor la CCJ al clubului găzarilor. De imagine se va ocupa Andrei Arnăutu, „un tânăr care își dezvoltă hobby-ul alături de echipa noastră” – notează www.mfcploiești.hornexpert.ro.

Iată cum arată întregul staff al clubului ploieștean de minifotbal: Irinel Ivan (președinte), Andrei Arnăutu (director de imagine), Gabriel Georgescu (antrenor principal), Eugen Rudaru (antrenor secund), Mihai Șerban (antrenor portari) și Sebastian Miu (delegat). Să vedem cum vor influența evoluția echipei în retur aceste „mișcări”, suporterii MFC-ului așteptând un retur care să le aducă cel puțin o satisfacție la fel de mare precum cea avută vara trecută, cu prilejul adjudecării fazei locale a Cupei României la minifotbal.

Foto: www.mrfcploiesti.hornexpert.ro și www.fcpetrolul.ro