O parcare de 200 locuri este amenajată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti

Daniel Dimache -

O parcare de 200 locuri este amenajată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti

Lucrările de amenajare a noii parcări din apropirerea Spitalul Județean de Urgență (SJU) Ploiești, destinată pacienților, aparținătorilor și personalului medical sunt în graficul stabilit

 Administrația județeană a demarat lucrări ample de modernizare și reabilitare la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Acestea au început anul trecut, cu modernizarea  secției Cardiologie, iar ulterior, programul de îmbunătăţire a infrastructurii spitaliceşti a  continuat cu  secţiile Interne, Ortopedie, Chirurgie vasculară, Neurologie și Unitatea de Primiri Urgențe (UPU).

Un obiectiv important în ceea ce privește unitatea sanitară prahoveană a fost și amenajarea unei parcări noi, destinată în primul rând pacienților și aparținătorilor.

Lucrările pentru realizarea acestei obiectiv sunt în graficul stabilit. Această parcare de utilitate publică, finanțată din bugetul județului Prahova va avea aproximativ 200 de locuri, terenul aferent investiției fiind de 4696 m2.  

Este important ca pe lângă modernizarea spitalului și dotarea acestuia cu aparatură medicală performantă să existe și o parcare corespunzătoare, care sa vină în sprijinul prahovenilor.

Modernizarea  SJU Ploiești face parte dintr-un proiect amplu, derulat de Consiliul Județean Prahova, proiect ce vizează reabilitarea celei mai mari unități spitalicești din județ, sănătatea fiind una din prioritățile  mandatului președintelui Bogdan Toader.

(Comunicat de presă CJ Prahova)