O pergolă retractabilă vă poate ajuta să vă măriți afacerea

Daniel Dimache -

O pergolă retractabilă vă poate ajuta să vă măriți afacerea

În lunile de vară, restaurantele cu terase și pergole retractabile au mai mult succes pentru că majoritatea clienților vor să stea afară, la aer, fără să se ardă la soare. În anumite zone ale orașelor din România poți vedea astfel de cafenele și restaurante care arată senzațional. Frumusețea orașelor este cu adevărat pusă în valoare și de aceste locuri, în care oamenii se pot relaxa în zilele însoritedin sezonul cald.

Vara este destul de aproape, deci acum este momentul să vă gândiți la extinderea spațiului restaurantului, prin construirea unei terase și instalarea unei pergole retractabile la ea, care să ofere protecție împotriva ploii și razelor mai puternice ale soarelui.

Orașele din țara noastră sunt pline de terase, de cafenele, baruri și restaurante, însă nu toate sunt acoperite de copertine retractabile de calitate, ele au doar umbrele de soare la mesele pentru clienți.

Cei care doresc să se bucure de mâncare și aer curat, în timp ce admiră și o priveliște în apropierea restaurantului, vor alege o astfel de locație, în care terasa are o pergolă frumoasă care protejează de soare sau de picăturile unei ploi scurte de vară.

După cum probabil bănuiți deja, activitatea sezonieră este una din cele mai puțin costisitoare și de aceea unii antreprenori își extind activitatea și deschid noi spații, în anumite zone ale orașului. Perioada cea mai profitabilă pentru afacerile sezoniere, gastronomice (ex. cafenele, restaurante și altele) este în lunile mai-august.
Prin urmare, încă nu este târziu să deschideți o afacere sezonieră sau să vă extindeți propria activitate de acest fel. Puteți deschide o cafenea cu terasă acoperită cu pergolă retractabilă, sau vă puteți extinde spațiul restaurantului pe care îl aveți deja, amenajând un nou spațiu pentru o terasă în aer liber.

Unii optează pentru deschiderea unui bar cu terasă, mai ales dacă au norocul ca în fața locației priveliștea să fie frumoasă. În loc de acoperiș ei aleg instalarea unei pergole retractabile, care se potrivește perfect la astfel de spații.

Investițiilede acest fel, sezoniere, nu sunt foarte mari, dar ajută cu siguranță la creșterea afacerii. De regulă, mărimea investiției depinde de costurile de închiriere, dacă proprietatea nu este a d-voastră.

În sezonul cald, merită să aveți în vedere o astfel de afacere – o cafenea, un mic restaurant, o pizzerie – la care desigur să aveți o terasă cu pergolă, pentru că majoritatea clienților preferă să se relaxeze în aer liber, în zilele de vară.

Prin instalarea unei copertine sau pergole retractabile la restaurant se pot atrage noi clienți și mări afacerea. Asta este o modalitate eficientă de a atrage mai mulți clienți să ia masa la terasă. Indiferent dacă ați deschis acum un nou restaurant, sau este unul pe care îl avețideja de câțiva ani, cu această strategie aveți posibilitatea să vă creșteți câștigurile, prin atragerea clienților.

Tuturor le place să mănânce afară, de aceea preferă terasele restaurantelor acoperite cu aceste copertine impermeabile. Prin folosirea lor:
• Se extinde suprafața restaurantului
• Se crește numărul de locuri
• Se oferă spațiu în aer liber clienților (mesele fiind protejate de soare și ploi)
• Se îmbunătățește aspectul locației.

O altă modalitate este să vă promovați afacerea apelând la servicii SEO București de calitate, pentru ca potențialii clienți să vă găsească online.Investiția în publicitate se poate recupera, de regulă, într-o perioadă scurtă de timp. Ideea este de a aplica anumite strategii de creștere a câștigurilor, care să contribuie la dezvoltarea afacerii, indiferent că este vorba despre un restaurant, un butic, o cafenea, etc.

Pentru a aduce clienți noi puteți face promoții sau puteți oferi reduceri substanțiale, care atrag oamenii și care au puterede convingere aproape întotdeauna. Nu subestimați nici puterea Internetului, deoarece campaniile de publicitate online vă pot ajuta foarte mult în promovarea business-ului. Utilizați și marketingul online în scopul de a vă crește vânzările, de a construi o bază de clienți fideli. Observați care sunt orele sau zilele din săptămână în care numărul de clienți este mai mic, pentru a oferi reduceri și oferte speciale, în scopul de a vă maximiza profiturile.