Gazeta de Prahova

O tânără a căzut prin geamul autobuzului în stradă

Știri

Daniel Dimache

Miercuri seara a avut loc un accident, pe cât de stupid, pe atât de grav, într-un autobuz care circula prin zona de sud a municipiului Ploieşti, pe Bulevardul Bucureşti. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20.30. O adolescentă pasageră în autobuzul cu pricina pur şi simplu a căzut în stradă, pe carosabil, printr-un geam al vehiculului, care s-a spart.

„Referitor la tânăra căzută aseară din autobuz, din primele cercetări, se pare ca aceasta, în timp ce se afla pe scaunul din dreapta spate al autobuzului, s-ar fi dezechilibrat, s-ar fi atins de un geam lateral al autobuzului, moment în care geamul s-ar fi desprins, iar tânăra a căzut din autobuz pe partea carosabilă. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a informat IPJ Prahova.

Fotografie cu caracter ilustrativ

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline