Şoferi beţi, prinşi la Ploieşti şi Floreşti

Redactia -

Infracţiuni rutiere constatate de către poliţiştii prahoveni în ultimele 24 de ore:


La data de 10.11.2014, în jurul orei 07.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naționale și Europene, în timp ce executau activităţi specifice de supraveghere şi control al traficului rutier pe D.J. 720, în localitatea Florești, au oprit pentru control un autovehicul condus de către un bărbat. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Câmpina, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauza se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală admisă.

 

La data de 10.11.2014, în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Ploiești, în timp ce acționau pe raza municipiului Ploiești, s-au deplasat pe str. Drumul Serii, unde se produsese un accident rutier soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că unul dintre conducătorii implicați în eveniment, nu posedă permis de conducere, motiv pentru care, în cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

 

La data de 11.11.2014, în jurul orei 03.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Ploiești, în timp ce acționau pe str. Mihai Bravu, au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat din mun.Roman. Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67MG/L alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele bărbatului, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârlirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice.

 

 

La data de 10.11.2014, în jurul orei 23.10, polițiști din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Florești, în timp ce desfașurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe D.J. 10, în satul Călinești, au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat din comună. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul orășenesc Băicoi, unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice.

 

La data de 10.11.2014, în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Bălțești, în timp ce efectuau serviciul, la intersecția D.J. 102 M cu D.J. 231, au oprit pentru control un autoturism condus de către un ploieștean. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Astfel, în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.