Şoferi băuţi la volan, prinşi la Bărcăneşti, Măneciu şi Dumbrăveşti

Redactia -

 La data de 03.06.2014, în jurul orei 05.50, polițiști din cadrul B.D.N.E., în timp se desfășurau activități de supraveghere și control pe D.N.1, în localitatea Bărcănești, au oprit pentru control un autoturism condus de un prahovean. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul de Urgență Ploiești, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorului auto i s-au întocmit acte premergătoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice, cercetările fiind continuate de către polițiștii rutieri.

 

La data de 03.06.2014, în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Postului de Poliție Măneciu au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și care se află sub influența băuturilor alcoolice, cercetările fiind continuate de către polițiștii rutieri.

 

La data de 03.06.2014, în jurul orei 18.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Plopeni, în timp ce executau activități specifice pe D.J. 102, în comuna Dumbrăvești, au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat. Întrucât bărbatul emana puternic halenă alcoolică, i s-a solicitat efectuarea testării cu aparatul etilotest, însa acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la S.J.U.Ploiești, unde i-a fost prelevată o singură mostră biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Persoanei în cauză i s-au întocmit acte premerătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice.Cercetările sunt continuate de polițiștii Poliţiei oraşului Plopeni.