Şoferul care a distrus două maşini şi un chioşc în Valea Călugărească a fost prins

Redactia -

Şoferul care a distrus două maşini şi un chioşc în Valea Călugărească a fost prins

Polițiști din cadrul Postului de Politie Valea Călugărească au fost sesizați cu privire la o infracțiune de distrugere comisă de către persoane necunoscute. În urma activităților desfășurate, lucrătorii Postului de Politie Valea Călugărească au depistat persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre un bărbat din municipiul Buzău.

Din primele cercetări s-a stabilit ca acesta ar fi condus un autoturism proprietate personală pe DN1B – Valea Călugărească, în direcția Buzău – Ploiești, iar, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum alunecos, ar fi intrat în derapaj, ar fi părăsit partea carosabilă lovind un chioșc metalic și două autoturisme parcate regulamentar pe partea stângă, pe sensul său de mers.

Conducătorul auto nu s-a prezentat în termenul legal prevăzut de lege la poliție pentru a anunța incidentul, fapt pentru care s-a luat măsura reținerii permisului de conducere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, de către lucrători din cadrul Postului de Politie Valea Călugărească.