Omagiu Toma Caragiu

Daniel Dimache -

Omagiu Toma Caragiu

Cu ocazia împlinirii a 94 de ani de la nașterea actorului TOMA CARAGIU, cel ce timp de 12 ani a condus instituția care, astăzi, îi poartă numele, vor fi organizate o serie de activități care se doresc a fi o adâncă reverență în memoria marelui actor.

Cu acest prilej, Primăria municipiului Ploiești și Teatrul ”Toma Caragiu” vă invită miercuri, 21 august, începând cu ora 10.00, să aducem un omagiu la statuia actorului situată în scuarul din imediata vecinătate a teatrului.

Va fi organizată, de asemenea, o expoziție fotodocumentară prin care cei care l-au admirat și prețuit îl pot descoperi în ipostaze inedite, într-o colecție care imortalizează o parte din rolurile legendare jucate atât pe scena teatrului ploieștean cât și pe alte scene bucureștene de renume.

Cei prezenți la omagierea lui Toma Caragiu vor putea urmări, în foyer, un material video cu interviuri despre marele actor ale unor cunoscute personalități teatrale – Horațiu Mălăele, Florin Zamfirescu, Marin Moraru, Mihai Mălaimare, Mircea Diaconu.