Omul lui Adrian Sârbu candidează pentru Primăria Sinaia

Redactia -

Omul lui Adrian Sârbu candidează pentru Primăria Sinaia

Eduard Papadopol, fost director al Pro TV Sinaia, actualmente director la Teleferic Prahova, ambele instituţii controlate de “mogulul” media Adrian Sârbu, este principalul contracandidat al primarului în funcţie al Sinăii, Vlad Oprea. Papadopol candidează ca independent, însă PD-L şi-a anunţat de mult susţinerea pentru el, prin vocea deputatului de zonă, Cristian Burlacu. Iniţial, acesta din urmă fusese anunţat de Roberta Anastase, într-o conferinţă de presă la care au participat împreună, ca fiind viitorul candidat al PD-L la Sinaia, însă ulterior Burlacu s-a răzgândit, gurile rele afirmând că decizia a fost determinată de situaţia financiară (este dezvoltator imobiliar pe o piaţă afectată puternic de criză) şi cea politică (a trecut de la PNL, mandatul câştigându-l în echipă cu Oprea, la partidul, până foarte recent, de guvernământ). Aşadar, la localele din 11 iunie, se vor confrunta pentru Sinaia primarul PNL Vlad Oprea şi independentul Eduard Papadopol.

Faptul că ocupă funcţia de 8 ani, având o situaţie financiară şi politică bine consolidată, cu o maşinărie de vot pusă bine la punct îl recomandă drept favorit pe Oprea.

Papadopol mizează pe susţinerea puternică a şefului său, bossul ProTV (afectat în planul afacerii de transort pe cablude actualul primar), pe sprijinul PDL, pe nemulţumirile produse de Oprea în cadrul PSD, aliaţii din cadrul Uniunii marginalizaţi la Sinaia pentru alegerile locale, dar şi unele puncte slabe din viaţa personală şi din modul de administrare a bugetului staţiunii de către primar, precum şi mizând pe formaţia sa de jurnalist îl recomandă pe Papadopol drept un adversar politic aflat în cărţi.