OMV Petrom sponsorizează Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești

Daniel Dimache -

OMV Petrom sponsorizează Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești

►    OMV Petrom contribuie cu suma de 250.000 de lei pentru achiziția de echipamente medicale de specialitate pentru Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești

►    Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești este una din cele mai mari unități sanitare publice de monospecialitate din țară

 

OMV Petrom este alături de comunitatea din Ploiești și contribuie cu suma de 250.000 de lei pentru achiziția de echipamente medicale de specialitate pentru Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiești. 

 

Sponsorizarea susține achiziția a 2 nebulizatoare pentru dezinfecția aeromicroflorei și a suprafețelor, 1 incubator de transport neonatal, 3 injectomate, 6 paturi pentru terapie intensivă, 3 lămpi de fototerapie neonatală pentru secțiile neonatologie și echipamente de protecție. Cu aceste echipamente, cadrele medicale vor putea acorda sprijinul corespunzător celor care au nevoie de asistență medicală.

 Anual, Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești are peste 10.000 de paciente și ajută să vină pe lume peste 3.000 de nou-născuți.

 

„Suntem parte din comunitatea prahoveană și credem că rolul nostru merge dincolo de obiectivele de business. Ne străduim să susținem proiecte care sunt relevante și ne bucurăm că putem sprijini maternitatea din Ploiești cu echipamente de care este nevoie pentru ca cei mai mici membri ai comunității să primească asistența medicală de care au nevoie”, a declarat Adrian Nicolaescu, Director Administrativ Rafinărie Petrobrazi.