(P) Spălătorie auto din Ploieşti angajează cu 1800-2200 lei net!

Vlad Preda - Life

(P) Spălătorie auto din Ploieşti angajează cu 1800-2200 lei net!

Piaţa muncii în România cunoaşte evoluţii surprinzătoare, neaşteptate. Salariile în România încep să se alinieze la nivelul Uniunii Europene sau cel puţin să se apropie pe unele domenii.

De exemplu, o spălătorie auto din Ploieşti angajează personal cu salariu între 1800 şi 2200 lei net.

„Sunt bani în mână pe care îi încasează angajaţii noştri la spălătoria auto, la care am gândit să se adauge o serie de bonusuri şi comisioane. De pildă, pentru cei care participă la spălatul covoarelor, iar în anumite perioade, se strâng câştiguri suplimentare importante. Programul de lucru este de 8 ore, cu două zile libere pe săptămână, carte de muncă, stagiu de cotizare complet, bineînţeles, aşa cum prevede legea”, ne-a mărturisit proprietarul spălătoriei Gara de Sud, din Ploieşti.

„Am fost într-o extindere a activităţii, lucrăm şi iarna pentru că am amenajat un spaţiu închis, inclusiv pentru a crea condiţii bune de lucru personalului, dar şi pentru calitatea activităţii de spălătorie auto. Facem angajări permanent, inclusiv în această perioadă şi ne dorim o stabilitate a personalului. Bineînţeles că nu cerem un anumit nivel de studii, doar seriozitate şi hărnicie din partea salariaţilor”, a mai precizat acesta.