P1 a fost prezentă la Solna în… peluza „Råsunda Fotbollstadion-Friends Arena”. Roby, Sponsoru & Co. i-au încurajat pe tricolori cu Suedia

Dragos Trestioreanu -

P1 a fost prezentă la Solna în… peluza „Råsunda Fotbollstadion-Friends Arena”. Roby, Sponsoru & Co. i-au încurajat pe tricolori cu Suedia

Un grup format din 15 membri ai peluzei dinspre strada Alexandru Vlahuță a celei mari arene de fotbal din Ploiești, făcând parte din așa-numita „Peluza I << Ilie Oană>>”, în frunte cu bine cunoscuții Robert Burlacu și Bogdan Dinu, alias Roby și Sponsoru, a fost prezent sâmbătă seara în una dintre… peluzele „Råsunda Fotbollstadion – Friends Arena”, din Solna, localitate din vecinătatea capitalei Suediei, Stockholm, la primul meci din preliminariile Campionatului European de fotbal, ediția 2020. Cel dintre prima reprezentativă locală și cea a României, care s-a încheiat cu înfrângerea tricolorilor. Petroliștii au afișat un banner care este văzut și în stadionul Ilie Oană, ducând astfel numele Ploieștiului, municipiu din România, tocmai în nordul continentului  și arătându-l cu mândrie gazdelor scandinave.

Cei 15 ploieșteni, dintre care unii aflați la muncă în străinătate, au suferit în prima repriză, atunci când scorul ajunsese la 2-0 în favoarea fotbaliștilor lui Janne Andersson, au avut speranțe, destul de repede, la reluare, Claudiu Keșeru reducând scorul în minutul 58, în urma unei faze frumoase, bine lucrată la antrenamentele conduse de către fostul antrenor principal al Petrolului, Cosmin Contra, actualul selecționer al lui Cristian Săpunaru și compania. Însă, au plecat triști de la stadion, pentru că rezultatul final a fost unul negativ: 1-2 (0-2).

Prin prezența în Suedia, pe „Friends Arena” (51.000 de locuri, la meciurile de fotbal), ultrașii ploieșteni și-au dorit să-și „facă mâna” pentru viitorul nu prea îndepărtat, mai precis în momentul în care favoriții lor vor reveni în cupele europene. Și astfel, ei vor cutreiera, din nou, continentul, alături de Petrolul!

Foto: Facebook