Parada maşinilor de epocă, la Ploieşti

Redactia -

Parada maşinilor de epocă, la Ploieşti

Retromobil Club Romania organizeaza Retro Parada Toamnei, ultimul eveniment din acest an dedicat vehiculelor istorice, in 23 de orase. In 20 dintre acestea evenimentul este programat sambata 11 octombrie exceptie facand Craiova (12 OCT) , Odorheiu Secuiesc (12 OCT), Iasi (18 OCT) si Targu Mures (10/11 OCT).

La eveniment si-au anuntat participarea peste 650 de vehicule istorice, un record de participare. La Bucuresti expozitia este organizata intr-o noua locatie, Parcul Lumea Copiilor (Palatul Copiilor – schema de acces atasata), cu sprijinul Primariei Sector 4. La Timisioara evenimentul va avea si in acest an un caracter international fiind invitati colectionari din Serbia si Ungaria.

La Targu Mures expozitia se va desfasura pe durata a doua zile in cea de-a treia fiind programat un raliu de regularitate cu finish-ul la Odorheiu

Secuiesc. La Ploiesti si Craiova vor putea fi admirate si camioane. Iesenii a amanat evenimentul cu o saptamana pentru a evita suprapunerea cu ceremoniile ocazionate de Sf. Paraschieva. La Sibiu evenimentul este inclus in Sibiu Rally Challenge.

Evenimentul va fi organizat in premiera in orasele Bacau, Caciulata, Odorheiu Secuiesc si Vaslui.