Parcarea din Ploieşti plină cu locuri rezervate persoanelor cu handicap

Mihai Ciobanu -

Parcarea din Ploieşti plină cu locuri rezervate persoanelor cu handicap
Am primit pe adresa redacţiei un mesaj şi o fotografie în care ne este prezentată o situaţie care ridică semne de întebare. O parcare de pe strada Lacul Bâlea din Ploieşti s-a umplut cu semne prin care riveranii sunt atenţionaţi că locurile de parcare respective sunt rezervate unor persoane care, pare-se, au handicap. Dacă persoanele respective sunt îndreptăţite, nimic de comentat, dar cititorul nostru se întreabă cum de au apărut, peste noapte, atâţia posesori de maşini cu handicap în zonă. Iată mesajul acestuia:
loc parcare handicap ploiesti„Pe strada Lacul Balea din Ploiesti au inceput sa apara ca ciupercile dupa ploaie locuri de parcare pentru persoane cu handicap. Sper ca prin  acest mail  veti publica un articol cu privire la situatia acestei parcari, iar autoritatile va vor da o lamurire, deoarece ca eu nu am reusit decat sa fiu plimbat de la un serviciu la altu fara un raspuns concret
Mai jos va alatur o poza cu o portiune din parcarea din strada Lacul Balea pe langa acestea mai sunt inca 4 locuri dar acelea sunt mai raslete.”