Parteneriat minifotbal-arte marţiale

Redactia -

Parteneriat minifotbal-arte marţiale

“Campionii susțin MFC Ploiești”, de aici a pornit colaborarea dintre echipa ploieşteană de minifotbal și sala de kickbox & fitness “Florin Ghiță Academy”! Incepând din 21 martie 2018, formația MFC Ploiești va participa la antrenamente conduse de către câștigătorul Cupei Mondiale la kickbox, în 1997, și primul campion “Local Kombat”, în sistem piramidal de opt luptători, FLORIN GHIȚĂ, alias Nepotu’.

În urmă cu un an, Florin Ghiţă a pus bazele unei săli de fitness, aerobic și kickbox, la Ploiești, chiar în incinta Sălii Sporturilor Olimpia, și – mai mult decât atât – a reușit, într-un timp foarte scurt, să obțină performanțe în cadrul competițiilor de kickbox.

„Florin Ghiță, prin ambiție, muncă si voință, reușește să promoveze sportul, destăinuindu-și propriile taine sportive elevilor din academie.

În vederea promovării minifotbalului, la nivel local, Florin Ghiță a ales sa o susțină pe MFC Ploiești, fiind un iubitor și un susținător al sportului, în general!”, a declarat Gabriel Georgescu, antrenor/jucător şi manager MFC Ploieşti.