Pârtia Kalinderu Bușteni are, de la Crăciun, nocturnă

Redactia -

Pârtia Kalinderu Bușteni are, de la Crăciun, nocturnă

În seara de Ajun, la Bușteni, s-a dat startul unui nou sezon de schi. Cu acest prilej, a fost inaugurată oficial instalația de nocturnă a Pârtiei Kalinderu I, urmând ca până în Anul Nou să fie dată în folosință și Pârtia Kalinderu II.

            Obiectivul “Lucrări de amenajare a instalației de iluminare a Pârtiei Kalinderu” face parte din proiectul “Modernizarea infrastructurii si creșterea calității serviciilor turistice in stațiunea Bușteni”, cofinanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Din același proiect mai fac parte și construirea unui centru sportiv multifuncțional, un centru polivalent, reamenajarea parcului central din Bușteni și altele.

Ioan Niculae, oaspetele lui Savin de Crăciun           

Tot în ajunul Craciunului, omul de afaceri Ioan Niculae, alături decolind_ursul primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin și alți invitați, au fost colindați, în fața unui foc de tabără, la hotelul Alexandros, proprietatea primarului din Bușteni. Cinci copii, imbrăcați în piei de urs și câțiva toboșari în costume naționale i-au încântat pe turiști cu “dansul ursului”. Petrecerea surpriză s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.