Singurul partid din țară cu sistem de vot electronic. Partidul Prahova în Acțiune și-a desemnat candidatul pentru Primăria Câmpina

Daniel Dimache -

Singurul partid din țară cu sistem de vot electronic. Partidul Prahova în Acțiune și-a desemnat candidatul pentru Primăria Câmpina

În cadrul Adunării Generale a Organizației Câmpina a Partidului Prahova în Acțiune desfășurată vineri, 31 ianuarie 2020, Daniel Ioniță a fost desemnat candidatul Partidului Prahova în Acțiune pentru Primăria Municipiului Câmpina.

Adunarea Generală a votat și Biroul Local, format dintr-un președinte, 3 vicepreședinți și un secretar. Președinte al Organizației Câmpina a fost ales tot Daniel Ioniță.
Pentru alegerea Biroului Local s-a folosit votul electronic, fiecare membru votând cu cardul de membru. Votul se realizează în 30 de secunde și rezultatul votului se afișează imediat după închiderea procesului de vot.

Sistemul de vot electronic a fost conceput şi realizat de startup-ul Static IT Solutions din Ploieşti împreună cu conducerea Partidului Prahova în Acţiune.

La Adunarea Generală de la Câmpina a participat Președintele Partidului Prahova în Acțiune, conferențiar universitar doctor Mihai Apostolache, însoțit de vicepreședinții Alexandru Vasile și Grecu Octavian, de secretarul general Ionela Băzăvan și de trezorierul Sorin Trandafir.

Partidul Prahova în Acțiune este un partid local, de centru, care figurează în Registrul Partidelor Politice la poziția 202.