Patronul „lupilor”, Daniel Capră, lămurește situația actuală a lui Hamza Younes

Redactia -

Patronul „lupilor”, Daniel Capră, lămurește situația actuală a lui Hamza Younes

În urma unui articol postat pe www.fanatik.ro, referitor la golgheterul Petrolului, Hamza Younes (foto, reluând din foarfecă în poarta lui Dinamo, spre disperarea lui Dragoș Grigore și Cristian Bălgrădean; www.libertatea.ro), în care autorul textului a scris despre faptul că patronatul clubului ploieștean ar fi interesat să se despartă de fotbalistul tunisian, fiindcă ar fi un lider al celor care își cer plata drepturilor bănești la zi, Daniel Capră, acționarul unic și președintele consiliului de administrație al societății care include echipa, a reacționat. Astfel, el a oferit, astăzi, lămuriri opiniei publice, printr-un comunicat de pe site-ul www.fcpetrolul.ro.

Astfel, Capră spune că, ”până în acest moment, clubul nu a primit nicio ofertă oficială pentru un eventual transfer al lui Younes Hamza, în ciuda declarațiilor apărute în presă în ultima perioadă. FC Petrolul Ploiești nu intenționează să se despartă de atacantul tunisian decât atunci când acesta își va manifesta dorința de a pleca și va avea o ofertă concretă și avantajoasă, atât pentru el, cât și pentru club. Într-adevăr, Hamza este unul dintre cei mai iubiți jucători ai echipei de către publicul ploieștean, dar și unul dintre preferații mei, apreciindu-i întotdeauna determinarea și dorința de a marca la fiecare meci. Țin să le reamintesc celor de la publicația Fanatik că Hamza este golgheterul echipei noastre și nicidecum, așa cum au scris ei, sursa tuturor lucrurilor negative din relaţia echipă-conducere, tunisianul fiind văzut principalul artizan al răscoalelor financiare”, și eronat l-a caracterizat autorul respectivului articol. Nu este pentru prima dată când ziariștii de la jurnalul Fanatik inventează subiecte în legătură cu situația existentă la FC Petrolul Ploiești, astfel încât, mă văd nevoit să le atrag atenția că aceste dezinformări îi discreditează doar pe ei și nu vor avea darul de a destabiliza în niciun fel atmosfera excelentă existentă în cadrul clubului nostru. Totodată, țin să infirm categoric declarații apărute astăzi, 13 ianuarie, și pe alte site-uri de profil, în legătură cu Younes Hamza, acestea fiind niște invenții grosolane, care demonstrează că respectivii jurnaliști nu țin cont nici de cea mai elementară deontologie”.

Deci, este clar, în acest moment, Younes este jucătorul Petrolului, va fi prezent la reunirea lotului, de miercuri, 15 ianuarie 2014, și se va va deplasa apoi, cu echipa, la Belek, în Turcia, pentru primul cantonament de pregătire de dinaintea mini-returului. Ce va fi apoi, se va vedea odată cu scurgerea timpului, din comunicat subînțelegându-se că, la o ofertă bună pentru club, s-ar putea renunța la serviciile principalului marcator, așa cum Daniel Capră a afirmat, de altafel, și într-un cotidian local, unde a declarat că „știți cum este, nu se poate lucra cu un fotbalist care e cu gândul în altă parte, la un transfer”.